Kaart

3560 Lummen Huis Te Koop
944 m² wonen
13490 m² perceel
5 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Prachtig gerenoveerd landhuis van 944m2 op een magnifiek aangelegd terrein van 13489m2 te Lummen.
Deze uitmuntende renovatie in 2015 via Architect Bart Moors is met de allerbeste en de uitgezochte tijdloze materialen uitgevoerd. Er werd ook gebruik gemaakt van moderne technieken in combinatie met deze hoogwaardige materialen.
De 944m2 exclusieve woonbeleving verschuilt zich achter een prachtige karaktergevel van traditionele bak- en zandsteenstijl beschermd in een perfect passende gekaleide laag. Dit allemaal op een toplocatie in Lummen. Er is ook een achteruit-in-gang in de Demerstraat. Deze sluit aan aan het prachtig natuurgebied rondom het Schulens meer.

Deze klassevolle karakterwoning omvat een imposante inkomhal, met een aparte toegang naar het office gedeelte van +-80m2, het woongedeelte, wellness en de slaapvertrekken. Een ruime woonkamer met salons en eethoek, een tweede zithoek, een sfeervolle en volledig uitgeruste keuken met een La Cornue fornuis heeft toegang tot het terras en de perfect aansluitende aangelegde tuin. Grenzend aan de keuken zijn er 2 aanvullende bijkeukens en een sublieme eetruimte met zicht op de tuin door de 3 zwart stalen/beglaasde poortopeningen. Als kers op de taart is er nog een tuin-zitkamer met apart sanitair voorzien. Van hieruit kunnen we vlot het ander deel van de tuin bewonderen en betreden. Boven het keukengedeelte is er een hobby-ruimte/ontspanningsruimte wat nog volledig naar keuze kan worden ingevuld. Via hier is er een toegang naar de terrassen op de 1 ste verdieping. Aan de voor-rechterzijde van het gebouw is een gelijkvloerse ruime suite voorzien met een compleet uitgeruste en aparte badkamer. De centrale hal met zicht op de volledige diepte van de tuin staat in verbinding met de was-sanitairruimte. Deze heeft directe toegang tot het afzonderlijke wellness gedeelte wo. het verwarmde inpandige zwembad afgewerkt met Franse steen en muurschilderingen. Van hieruit is er ook een aparte toegang naar een zonneterras van het wellnessgedeelte. Hier zijn ook dezelfde zwart/stalen beglaasde poortopeningen voorzien die er voor zorgen dat er een zee van licht door deze schitterende ruimt komt. De technieken bevinden zich onder het licht verhoogde zwembadgedeelte. Hier is ook een aparte douche - kleedruimte voorzien. Opnieuw in de centrale hal is er een gewelfde wijnkelder onder de oude opkamer voorzien.
De toegang bestaat uit bakstenen treden en is afgesloten dmv. een staal beglaasde dubbele deur zodat er hier ook natuurlijk licht binnenstroomt. Aansluitend vinden we de beveiligde doorgang naar het slaapgedeelte terug. Op deze verdieping zijn er in de rechtervleugel 3 ruime slaapkamers met een ruime, compleet uitgeruste badkamer voorzien. Een van de slaapkamers aan de achterzijde heeft een terras met zicht op het Schulens meer. De master suite heeft meer dan 70m2 oppervlakte wo. een complete dressing en een aparte luxe badkamer in voorzien is. Hier is ook een toegang tot een apart terras met hetzelfde weids en prachtig zicht. In de hal is er nog een toegang naar een gymruimte en de multifunctionele afgewerkte zolderruimte heeft een cinemazaal en een extra nog in te vullen ruimte. De gebruikte materialen op de eerste verdieping zijn gelijkwaardig aan de benedenverdieping. Dit landhuis is zonder twijfel uniek in de buurt en in zijn/haar categorie.

Buitengewone kenmerken:
- Uniek en uiterst klassevol pand
- Volledige renovatie via Architect Bart Moors
- Absolute privacy
- Gerestaureerd met oog voor detail
- Gebruik van exclusieve en tijdloze materialen
- Moderne technieken
- Prima EPC van 103kWh/m²
- Apart kantoor met dito ingang van 80m²
- 944m² exclusieve woonbeleving
- Prachtig aangelegde tuin van 1,35ha
- Boomhut op het niveau van het pand
- Carport - oprit met voldoende parkeergelegenheden
- Achterin in- uitgang via Schulens meer

Documenten Indelingsplan

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1769
Grond oppervlakte
13490 m2
Bewoonbare oppervlakte
944 m2
Referentie
UQ522VAFOVVR
Makelaar Code
10/1494
EPC Waarde
103 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230124-0002778521-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com