immo Kaart

, 3680 Maaseik

Huis in Maaseik
361 m² wonen
1544 m² perceel
3 slaapkamers
€495.000

Deze fraaie villa, gelegen op 2,5 km afstand van het centrum van Maaseik, bevindt zich op een royaal perceel van 15a 44ca. De ruim ingerichte woning is voorzien van houten ramen met dubbele beglazing. Er wordt deels door elektrische vloerverwarming verwarmd en deels indirect verwarmd met elektrische toestellen. De woonst is steeds met zorg onderhouden, wat zich vertaalt in een EPC-label D. Er is hier dus geen renovatieverplichting van toepassing.

Mooie troeven zijn onder meer de dubbele garage met twee automatische sectionaalpoorten, de doucheruimte op het gelijkvloers en de grote hobbykelder mét sauna en douche. De woning ademt comfort en dit merk je onder andere aan de grootte van de leefkeuken, de sierschouw met inbouwhaard in de woonkamer en de aanwezigheid van airco op de verdieping. Ook is er doorheen de gehele woning overvloedige bergruimte gecreëerd. Zo zijn er ingebouwde kasten aanwezig op de overloop, er zijn ingebouwde kasten en een bergruimte bij één van de slaapkamers en er zijn provisiekelders voorzien. De zorgvuldig aangelegde tuin met haar zuidelijke oriëntatie biedt een oase van rust. Dankzij de privacy die de volledig ommuurde tuin biedt kan je vanop het overdekte terras optimaal genieten van je eigen paradijs.

De Diestersteenweg verbindt Maaseik met Neeroeteren. Het stadscentrum van Maaseik biedt toegang tot winkels, horeca, sportgelegenheden, scholen en meer. Daarnaast ben je slechts een korte autorit verwijderd van Bree, Dilsen-Stokkem en de Nederlandse grens. Ook de A2 is van hieruit vlot toegankelijk. De villa is ook voor natuurliefhebbers zeer gunstig gelegen. Zo bevindt idyllisch wandelgebied ‘Tösch-Langeren’ zich vlakbij. Het prachtige kasteel van Wurfeld bevindt zich eveneens op wandelafstand.

INDELING:

Kelder: diverse provisiekelders (± 16,6 m² en ± 18,2 m²) , ruime hobbykelder (± 51,4 m²) met sauna en douche.

Gelijkvloers: inkomhal met gang en sas met toegang naar terras en tuin (± 22 m²), gastentoilet (± 1,5 m²), woonkamer (± 51 m²), keuken (± 15,7 m²) met elektrisch fornuis, oven, microgolfoven, spoelbak, koelkast en vaatwasser, bureau/slaapkamer 1 (± 10 m²), berging/wasplaats (± 7,3 m²), dubbele garage met twee automatische sectionaalpoorten (± 42,6 m²), gang (± 4,2 m²) en doucheruimte (± 2 m²).

1e verdieping: overloop/nachthal (± 15,6 m²) met ingebouwde kasten, badkamer (± 14,8 m²) met ligbad, meubel met dubbele wastafel, douche en apart toilet, slaapkamer 2 (± 19,4 m²) met ingebouwde kasten en bergruimte en slaapkamer 3 (± 26,8 m²).

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 495.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1977
Grond oppervlakte
1544 m2
Bewoonbare oppervlakte
361 m2
Referentie
L9QNCNMM5P95
Makelaar Code
5909821
EPC Waarde
395 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240304-0002897138-RES-3
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€495.000 / Agence Beneca
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com