Kaart

Eksterstraat 1

3630 Maasmechelen Huis Te Koop
136 m² wonen
647 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek de charme van deze prachtige halfopen woning in het hart van Maasmechelen, gelegen aan de Eksterstraat 1. Deze rustige plek biedt alle gemakken van het dagelijkse leven dankzij zijn centrale locatie. De woning is strategisch gelegen dichtbij scholen, openbaar vervoer en winkelcentra, en is slechts enkele minuten verwijderd van de op- en afrit van de E314, ideaal voor pendelaars.

De woning is gebouwd op een royaal perceel van 6a47ca en heeft een bewoonbare oppervlakte van 136m2, ontworpen voor comfort en functionaliteit. Bij binnenkomst kom je in de inkomhal die toegang geeft tot bijna alle kamers, dankzij de unieke U-vorm van de woning. Aan de rechterkant bevindt zich een moderne keuken met alle comfort, inclusief een inductiekookplaat, vaatwasser, heteluchtoven, magnetron, koelkast, vriezer en een ruim aanrecht met veel opbergruimte. De keuken heeft ook ruimte voor een eet- en zithoek, waar een houtkachel zorgt voor een warme en gezellige sfeer.

Aan de achterkant van het huis zijn een slaapkamer en een badkamer met ligbad-jetstreamdouche-combinatie, toilet en dubbele wastafel. Er is ook een handige berging met gasketel en wasmachineaansluiting. Aan de linkerkant van de inkomhal is de woonkamer, vol natuurlijk licht. Er zijn nog twee slaapkamers aan deze kant, waardoor het totaal op drie komt.

De zolder, bereikbaar via een luik in de inkomhal, biedt mogelijkheden voor een extra badkamer en vierde slaapkamer. Een kelder biedt extra opbergruimte en de volledig omheinde tuin heeft zowel verharde als grasgedeeltes. Het zuidgerichte terras, bereikbaar vanuit de keuken, is perfect om in de zomer van de zon te genieten. De woning is nog completer met 10 zonnepanelen en een regenwaterput van 10.000 liter.

Dit is de ideale thuisbasis waar comfort, ruimte en gezelligheid samenkomen.

Het energieverbruik bedraagt 195 kWh / (m2 jaar) met certificaatnummer 20240308-0003169508-RES-1. Stedenbouwkundige vergunning, verkavelingsvergunning en onroerend erfgoed zijn in aanvraag. Het vastgoed heeft een kleine kans op overstromingen onder klimaatveranderingen. De P-score en G-score zijn beide A.

* * *

Eksterstraat 1 - 3630 Maasmechelen - Ontdek de charme van deze prachtige halfopen woning, gelegen op de Eksterstraat 1 in het hart van Maasmechelen. Een oase van rust wacht op u, terwijl u toch profiteert van een centrale locatie die alle gemakken van het dagelijkse leven binnen handbereik heeft.
De woning, strategisch gelegen ten opzichte van scholen, openbaar vervoer en winkelcentra, biedt het beste van beide werelden. Met de op- en afrit van de E314 slechts enkele autominuten verwijderd, is deze locatie ideaal voor wie regelmatig pendelt.
 
De woning, gelegen op een royaal perceel van 6a47ca, biedt een bewoonbare oppervlakte van 136m2, perfect ontworpen om comfort en functionaliteit te combineren.
 
Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de inkomhal, strategisch gelegen aan de rechterzijde van de woning. Deze centrale ruimte biedt toegang tot bijna alle vertrekken, dankzij de unieke U-vorm van de woning. Aan de rechterzijde ontdekt u een moderne keuken, uitgerust met alle comfort, waaronder een inductie kookplaat, vaatwasser, heteluchtoven, magnetron, koelkast, diepvriezer en een ruim aanrecht met overvloedige opbergruimte. De ruime keuken biedt tevens plaats voor een gezellige eet- en zitruimte, waar een houtkachel zorgt voor een warme en aangename sfeer.
 
Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een slaapkamer en een badkamer met een ligbad-jetstreamdouche-combinatie, toilet en dubbele lavabo. De overloop herbergt een handige bergruimte met de gasketel en wasmachineaansluiting. Aan de linkerzijde van de inkomhal opent de leefruimte zich, badend in het natuurlijk licht. Aan deze zijde bevinden er zich nog twee slaapkamers, wat het totaal op drie slaapkamers brengt.
 
Via het luik in de inkomhal bereikt u de zolder, waar mogelijkheden zijn voor het creëren van een extra badkamer en vierde slaapkamer. Een kelder biedt extra opbergruimte, terwijl de volledig omheinde tuin bestaat uit zowel verhard- als grasgedeelte. Het zuidgerichte terras, bereikbaar vanuit de keuken, is de perfecte plek om in de zomer te genieten van de zonnestralen. Deze woning wordt nog completer dankzij de aanwezigheid van 10 zonnepanelen en een regenwaterput van 10.000 liter.
Een ideale thuisbasis wacht op u, waar comfort, ruimte en gezelligheid samenkomen.
 
PLUSPUNTEN:
 
EXTRA:
 
Stedenbouwkundige informatie
Energie verbruik: 195 kWh / (m2 jaar)
Certificaatnummer: 20240308-0003169508-RES-1
Stedenbouwkundige vergunning ontvangen : in aanvraag
Verkavelingvergunning: in aanvraag
Meest recente stedenbouwkundige bestemming met benaming van het plannenregister: in aanvraag
Voorkooprecht RUP: in aanvraag
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: in aanvraag
Overstromingsgevoeligheid van uw vastgoed: Kleine kans op overstromingen onder klimaatveranderingen.
P-score: A
G-score: A
Onroerend erfgoed: in aanvraag

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1949
Grond oppervlakte
647 m2
Bewoonbare oppervlakte
136 m2
Referentie
PZ24HL-SXERR
Makelaar Code
5879390
EPC Waarde
195 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240308-0003169508-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€395.000 / ImmoFusion
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com