Home Te Koop Huis 3630 Maasmechelen
Pastoor goossenslaan 61
Kaart

Pastoor goossenslaan 61

3630 Maasmechelen Huis Te Koop
235 m² wonen
726 m² perceel

Bent u op zoek naar een charmante woning met veel potentieel in Uikhoven? Ontdek deze karaktervolle woning met 4 slaapkamers, gelegen op een perceel van ongeveer 7a26ca aan de Pastoor Goossenslaan 61, een deelgemeente van Maasmechelen.

Uikhoven, een pittoreske plek in de provincie Limburg, biedt een perfecte balans tussen natuur, gemeenschap en bereikbaarheid. Ondanks zijn landelijke charme, ligt deze woning gunstig ten opzichte van diverse voorzieningen. Supermarkten, scholen, lokale winkels en restaurants zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor u uw dagelijkse behoeften moeiteloos kunt vervullen. Bovendien zorgt de locatie voor een uitstekende verbinding naar omliggende steden zoals Genk, Hasselt en Maastricht, ideaal voor werk of vrije tijd.

De woning zelf verwelkomt u met een centrale inkomhal. Aan de rechterkant vindt u de ruime, charmante woonkamer. Verderop bevindt zich de keuken met bijbehorende berging en een badkamer op de begane grond. De eerste verdieping biedt toegang tot vier ruime en comfortabele slaapkamers, waarvan de vierde momenteel als zolder wordt gebruikt.

Buiten beschikt u over veel bruikbare ruimte en een vrijstaande garage. Een ideale plek voor kinderen om te spelen, een moestuin aan te leggen of om gezellig te barbecueën met de familie. De woning is bovendien gedeeltelijk onderkelderd.

Met zijn vele charmante en authentieke elementen kan deze woning worden omgetoverd tot een echt pareltje, uw toekomstige thuis!

Enkele opmerkelijke kenmerken van deze woning zijn de gunstige ligging, het perceel van 7a26ca, het potentieel en de charme, en de vier ruime en comfortabele slaapkamers. Hoewel enige renovatie nodig is, biedt deze woning een solide basis voor uw droomhuis.

Heeft u interesse in deze woning? Neem dan gerust contact met ons op via het nummer 089 23 44 22 of stuur een e-mail naar [email protected]

Stedenbouwkundige informatie is momenteel in aanvraag.

* * *

Pastoor goossenslaan 61 - 3630 Maasmechelen - Charmante woning met 4 slaapkamers en veel potentieel in Uikhoven! 

Staat u te popelen om een woning met karakter te vinden voorzien van 4 slaapkamers op een perceel van circa 7a26ca.
In Uikhoven, deelgemeente van Maasmechelen, treft u op de Pastoor Goossenslaan 61 dé geschikte woning! 

|OMGEVING|

Uikhoven, deze pittoreske locatie in de provincie Limburg, heeft veel te bieden aan degenen die op zoek zijn naar een harmonieus samengaan van natuur, gemeenschap en toegankelijkheid. Ondanks de landelijke uitstraling is de woning gunstig gelegen ten opzichte van diverse voorzieningen. Supermarkten, scholen, lokale winkels en restaurants zijn gemakkelijk bereikbaar, waardoor u in uw dagelijkse behoeften kunt voorzien zonder veel moeite. Verder biedt deze ligging een uitstekende bereikbaarheid naar omliggende steden en regio's. Plaatsen als Genk, Hasselt en Maastricht zijn gemakkelijk te bereiken via nabijgelegen snelwegen en openbaar vervoer, wat handig is voor werk of vrijetijdsbesteding.

|INDELING|

De voordeur van de woning bevindt zich aan de linkerzijde van het gebouw. Bij het betreden van de woning komt u terecht in de inkomhal, dewelke fungeert als centraal punt in de woning. Aan de rechterzijde van de inkomhal treft u de ruime, charmante leefruimte. Wanneer u doorloopt komt u terecht in de keuken, met aansluitend een handige keukenberging. Tot slot kan u op het gelijkvloers nog een badkamer terugvinden.

Wanneer u één verdiep hoger gaat, komt u terecht in de nachthal dewelke toegang biedt tot vier ruime tot comfortabele slaapkamers. Waaronder de vierde slaapkamer momenteel nog is uitgerust als zolder.

Buiten heeft u ook nog heel wat bruikbare ruimte en een losstaande garage tot uw beschikking. ​Ideaal voor de kinderen om urenlang buiten te kunnen spelen, een klein moestuintje aan te leggen voor degene met groene vingers en om gezellig met de hele familie een barbecue te organiseren. 

Tot slot is de woning gedeeltelijk onderkelderd. 

Dankzij de vele charmante en authentieke elementen die deze woning te bieden heeft, kan deze plek omgetoverd worden tot een echt pareltje dat u uw thuis kan noemen! 

|KENMERKEN WONING|

De verschillende troeven van de Pastoor Goossenslaan 61 op een rijtje: 

Gunstige Ligging: De woning is strategisch gelegen met alle voorzieningen binnen handbereik;
Perceel van 7a26ca;
Veel potentieel en charme: Deze woning biedt onbeperkte mogelijkheden voor toekomstige eigenaars. Hoewel enkele renovatiewerken nodig zijn, heeft de woning een solide basis en kan worden omgetoverd tot een droomhuis volgens uw persoonlijke wensen;
4 ruime tot comfortabele slaapkamers!


Interesse in deze woning? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het nummer 089 23 44 22 of mail naar [email protected]! 

 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1936
Grond oppervlakte
726 m2
Bewoonbare oppervlakte
235 m2
Referentie
3S5E61EQ4AA0
EPC Waarde
920 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240403-00031999396-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€249.000 / Immo Verslegers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com