Home Te Koop Huis 3630 Maasmechelen
Leopoldstraat 63
Kaart

Leopoldstraat 63

3630 Maasmechelen Huis Te Koop
117 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek deze charmante halfopen woning uit 1950 in een aantrekkelijke wijk van Maasmechelen, die wacht op een renovatie omgetoverd te worden tot je droomhuis. Deze woning met drie slaapkamers is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar comfortabele leefruimtes. Dankzij de grote ramen baadt elke kamer in natuurlijk licht, wat zorgt voor een warme en uitnodigende sfeer.

De locatie is een groot pluspunt. In deze vriendelijke buurt heb je alles binnen handbereik: winkels, scholen, parken en recreatieve voorzieningen zijn allemaal vlakbij, wat het leven hier gemakkelijk en aangenaam maakt.

Hoewel de woning wat renovatie nodig heeft, biedt ze enorm veel potentieel om een prachtig thuis te worden. Met wat creativiteit en investering kun je deze woning omvormen tot een moderne, stijlvolle oase waar je trots op kunt zijn. Let wel, er is momenteel geen verwarmingsinstallatie aanwezig.

De woning wordt verkocht via het FED-net systeem, met een instelprijs van 104.000 euro. Elk bod moet dit bedrag overstijgen. Biedingen kunnen via ons kantoor worden gedaan en worden bekendgemaakt aan FED-net, waar het hoogste bod de woning kan krijgen. Let op, bovenop de registratiekosten komen er nog FED-net kosten bij.

Belangrijk: Zorg dat je financiering volledig in orde is! Er rust een renovatieverplichting op dit pand, opgelegd door de Vlaamse overheid. Voor meer informatie hierover, raadpleeg de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Voor meer informatie, bel naar 089 20 90 88.

* * *

Leopoldstraat 63 - 3630 Maasmechelen - Welkom bij deze charmante halfopen woning, gelegen in een aantrekkelijke woonwijk van Maasmechelen. Deze woning uit 1950 biedt een fantastische kans voor renovatie, waardoor je de mogelijkheid hebt om je droomhuis te creëren in een gewilde buurt.

Met drie slaapkamers is deze woning perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar comfortabele leefruimtes. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk licht, waardoor elke kamer een uitnodigende en warme sfeer heeft.

De locatie is een echte troef. Gelegen in een vriendelijke buurt, vind je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Winkels, scholen, parken en recreatieve voorzieningen liggen op een steenworp afstand, waardoor het leven hier gemakkelijk en plezierig is.

Hoewel deze woning wat liefdevolle aandacht nodig heeft, biedt het enorme potentieel om een prachtig thuis te worden. Met een beetje creativiteit en investering kun je deze woning omtoveren tot een moderne en stijlvolle oase waar je trots op kunt zijn. Er is momenteel geen verwarmingsinstallatie aanwezig in de ... woning.

LET OP: Deze woning wordt verkocht via het FED-net systeem. De vermelde prijs van 104.000 euro is een instelprijs. Elk bod dient dit bedrag te overstijgen. U kunt een bod uitbrengen via ons kantoor. Alle biedingen worden bekendgemaakt aan FED-net, waar uiteindelijk het hoogste bod de woning toegewezen kan krijgen. Bovenop de registratiekosten komen er nog FED-net kosten bij.

Zeer belangrijk: Het is essentieel dat u 100% zekerheid hebt over uw financiering!

Renovatieverplichting rust op dit pand die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen. Voor meer informatie, consulteer de website van het Vlaamse Energie- en Klimaatagentschap.

Voor verdere informatie kunt u bellen naar 089 20 90 88. Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 104.000
Kadastraal Inkomen
€ 334
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1949
Bewoonbare oppervlakte
117 m2
Referentie
1OP008HDJ8QI
Makelaar Code
2939
EPC Waarde
520 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
202303250002848369RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€104.000 / Sensimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com