Home Te Koop Huis 3630 Maasmechelen
Oude Rijksbaan 9
Kaart

Oude Rijksbaan 9

3630 Maasmechelen Huis Te Koop
212 m² wonen
690 m² perceel
3 slaapkamers

Ontdek deze moderne gezinswoning, gelegen in een rustige doodlopende straat dichtbij het stadscentrum. De woning is gemakkelijk bereikbaar via de N78 en de E-314 en ligt op loopafstand van scholen, winkels, supermarkten en sportfaciliteiten. Met haar drie slaapkamers, inpandige garage met sectionaalpoort en een perceel van 6a 90ca, biedt deze woning alle comfort voor het hele gezin.

De woning, gebouwd in 2005, heeft een bewoonbare oppervlakte van 212 m² en is uitgerust met een alarmsysteem en 16 zonnepanelen. Daarnaast geniet u van gedeeltelijke vloerverwarming, radiatoren en een pelletkachel voor een aangename warmte tijdens de koudere maanden.

Op de begane grond vindt u een inkomhal met gastentoilet en een lichte woon- en eetkamer met open keuken. Deze ruimte geeft via een schuifraam toegang tot het overdekte terras en de tuin. De volledig uitgeruste keuken en ruime badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche maken het plaatje compleet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een kantoorruimte. Er is ook een tweede badkamer die nog geïnstalleerd kan worden. De zolder biedt mogelijkheden voor extra kamers.

De kelder is verdeeld in drie ruimtes: een inpandige garage, een technische ruimte en een opslagruimte. De tuin, met voortuin en bestrate achtertuin, is voorzien van een oprit, kunstgras, grind en een aangelegd gazon.

Deze woning biedt tal van voordelen zoals een gunstig EPC B (128 kWh/m² jaar), dubbele beglazing (HR+) ALU raamprofielen en de mogelijkheid om een tweede badkamer te creëren.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Larissa op 0483/70.28.74 of 011/22.19.17 of bezoek onze website www.limburgsvastgoed.be.

* * *

Oude Rijksbaan 9 - 3630 Maasmechelen - Moderne gezinswoning voorzien van inpandig garage met sectionaalpoort en 3 slaapkamers, gelegen in een rustige, doodlopende straat, op een perceel van 6a 90ca. De woning bevindt zich nabij het centrum, op wandelafstand van scholen, winkels, supermarkten, sportfaciliteiten,.. Vlotte bereikbaarheid via de N78 en de E-314. De woning is voorzien van een alarmsysteem, 16 zonnepanelen, deels vloerverwarming, radiatoren en pellet kachel. Bouwjaar 2005. Bewoonbare oppervlakte: 212 m² (volgens EPC d.d. 03/12/2023)

INDELING:
GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet, lichtrijke woon-en eetkamer met open keuken dewelke middels een schuifraam toegang verleent tot het overdekt terras en de tuin; Volledig geïnstalleerde keuken met volgende toestellen: spoelbak, inductiekookplaat, dampkap, koelkast met diepvries, afwasmachine, microgolfoven en oven. Ruime badkamer voorzien van dubbele lavabo en inloopdouche, dewelke tevens dienstig is als wasruimte.
De gelijkvloerse verdieping is voorzien van vloerverwarming en granieten tegels.

EERSTE VERDIEPING: Nachthal; granieten trap met inbouwspots; 3 slaapkamers (resp. 16 m²; 8,7 m² en 14 m²); Te installeren badkamer (reeds voorzien van aansluiting en leidingen); Bureaukamer.
Het eerste verdiep is voorzien van radiatoren en laminaatvloer.

ZOLDER: Mogelijkheid om extra kamers te voorzien.

KELDER: Ingedeeld in 3 ruimtes: inpandige garage – technische ruimte – stockageruimte - bovengrondse stookolietank van 4.200 L.

TUIN: voortuin voorzien van oprit, kunstgras en grind. De achtertuin is beklinkerd en voorzien van een aangelegd gazon. Overdekt terras van ca 11 m².

TROEVEN:
• Moderne, eigentijdse woning met inpandig garage, gelegen op een centrale doch rustige locatie
• De elektrische installatie is CONFORM het AREI.
• Gunstig EPC B (128 kWh/m² jaar)
• Dubbele beglazing (HR+) ALU raamprofielen
• 16 zonnepanelen
• Gelijkvloers: vloerverwarming, radiatoren en pellet kachel. Eerste verdieping: radiatoren.
• Mogelijkheid tot het creëren van een tweede badkamer

Voor meer info bel Larissa 0483/70.28.74 of 011/22.19.17 of kijk op www.limburgsvastgoed.be.
Bekijkt u deze advertentie via een aanverwante vastgoedsite, surf dan zeker naar onze website www.limburgsvastgoed.be voor een uitgebreide beschrijving en foto's.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 360.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2005
Grond oppervlakte
690 m2
Bewoonbare oppervlakte
212 m2
Referentie
XAMV6XK97ZDA
Makelaar Code
5152434
EPC Waarde
128 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€360.000 / Limburgs Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com