Kaart

Rijngraafstraat

3630 Maasmechelen Huis Te Koop
511 m² perceel
3 slaapkamers

Rijngraafstraat - 3630 Maasmechelen - Kleinschalige verkaveling bestaat uit slechts 2 nieuwbouw BEN woningen op een rustige locatie.

Met een E-peil < E10 staat energiezuinigheid hier centraal. Alle woningen beschikken over een eigen warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen. Naast een lage energiefactuur, levert dit lage E-peil ook fiscale voordelen op. Zo moet u als koper de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing betalen. 

De woningen zijn bovendien ook voorzien op de toekomst. Er wordt standaard een voeding voorzien voor een elektrische wagen en voor het plaatsen van een batterij.

Elke woning beschikt over een zeer lichtrijke woonkamer met open keuken (zicht op de tuin!), aansluitende een bureauruimte en een berging die ook te bereiken is via de carport.
Op de eerste verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers aan waarvan een met ensuite badkamer met een ligbad en douche. De tweede badkamer is enkel uitgerust met een douche en een lavabo. Boven beschikt u ook nog eens over een apart toilet.

Buiten bevindt zich telkens een grote zuidwest gerichte tuin met verzichten.

Benieuwd naar verdere informatie? Bel mij op het nummer 0471 37 67 65of mail naar kurt.smets@living-stone.be voor al uw vragen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 644.195
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
511 m2
Referentie
HOR4HK8WWBXN
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€644.195 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com