Home Te Koop Huis 3630 Maasmechelen
Prinses Paolalaan 43



immo Kaart

Prinses Paolalaan 43, 3630 Maasmechelen

Huis Te Koop in Maasmechelen
3 slaapkamers

Prinses Paolalaan 43 - 3630 Maasmechelen - Te renoveren huis

met tuin
, garage en buitenberging, gelegen Prinses Paolalaan 43 te Maasmechelen. Deze halfopen bebouwing ligt in een rustige wijk op een perceel van 413 m² en wordt aangeboden via het biedingssysteem van FED-Net. De prijs van € 108.500,- is de instelprijs. Vanaf 8 april start de inloopperiode van 20 werkdagen waarin wij u begeleiden om deze woning te bezichtigen. Vanaf de eerste werkdag na de inloopperiode kan uw bod geactiveerd worden.
Scholen, het administratief centrum en de winkels liggen allen op wandelafstand. De autostrade naar Nederland en Antwerpen-Brussel bereikt u op 5 minuten.
Deze compacte ééngezinswoning met een woonoppervlakte van +-
99 m²
bestaat gelijkvloers uit de inkomhal met gastentoilet en trap naar de 1ste verdieping, de leefruimte met living en ruime eetplaats en de keuken.
Op de verdieping komen we via de trap op een overloop dewelke 3 slaapkamers en de badkamer met elkaar verbindt.
Verder is er een kelder van 14 m². De zolder is bereikbaar met een vlizotrap.
De woning is voorzien van een tuinberging en garage. Deze garage is bereikbaar via de inrit. De tuin is tevens bereikbaar via de achterzijde. Het leuke speelplein en voetbalveldje ligt vlakbij.
De woning is deels voorzien van dubbel glas en PVC kozijnen.
De EPC score is 827 kWh/m² jaar, het kadastraal inkomen € 401.
Omgeving :
Het Nationaal park "Hoge Kempen" ligt vlaktbij. Hier maak je mooie wandelingen in de natuur, of misschien is een middagje "wakeboarden" op de plas van het Cablepark eerder jou ding. In het gloednieuwe vakantiepark "Terhills" kan je van het zwemparadijs of het zandstrand genieten.
Indien je graag een dagje gaat shoppen kan je zeker terecht in het commercieel centrum rond de Pauwengraaf, Oude Baan, Kruindersweg en Koninginnelaan. In de handelsstraten heerst er een levendige drukte en een divers aanbod van winkels lokt vele kijk- en kooplustigen. Hier bevindt zich ook de wijd en zijd gekende Fashion Point en Obsis. M2 Shoppingcenter: In dit Shopping Center M2 staan niet minder dan 60 winkels garant voor uw winkelsucces. U vindt heel veel charmante boetieks en knusse eet- en drankgelegenheden. Deze schitterende galerij is een pareltje van lichte en luchtige architectuur, vol speelse details die U meteen goedgeluimd maken. Parkeren is nooit een probleem en gratis! Dus goed of slecht weer: in het overdekte Shopping Center M2 is het altijd zonnig! Outlet Center Maasmechelen Village: Een derde drager binnen dit shopping gebeuren is het in de hele Euregio gekende Maasmechelen Village. Dit merkendorp, gehuisvest op de vroegere mijnterreinen, herbergt talrijke outletwinkels waar modeliefhebbers gouden zaakjes kunnen doen. Geniet van een dagje uit in een pittoresk dorpje met gezellige restaurants, gratis parking en verkeersvrije straten. Zalig shoppen voor de hele familie!
Extra info:
Voor meer informatie over deze ééngezinswoning en het biedingssysteem van FED-Net kan u ons contacteren op GSM 0032-476/959 958.
Wees er snel bij want er is niet veel tijd om te bieden. Wij helpen u graag verder!
Wat de kosten betreft dient u rekening te houden met: kosten van FED-Net, de kosten koper (registratie en notariskosten), de kosten van de wettelijke documenten, de kosten voor opmeting en schatting. Deze kosten verschillen naargelang de uiteindelijk geboden prijs voor de woning. Bij een biedingsprijs van € 108.500,- zal het totaal ± 126.000,- bedragen incl. notaris en 3 % registratierechten. Alles is afhankelijk van uw specfieke situatie en de uiteindelijke biedingsprijs.Graag geven wij u meer uitleg aangaande.
In de rubriek "Dowloads" kan u alvast de volledige uitleg over het Fed-net-systeem
Fed-net-systeem
vinden alsook alle informatie en plannen van de woning.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 108.500
Kadastraal Inkomen
€ 401
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Referentie
0XWBE6HA09GM
Makelaar Code
1270
EPC Waarde
827 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2022
€108.500 / VDB Wonen
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com