Kaart

Rijksweg 14-16-te

9870 Machelen-aan-de-leie Huis Te Koop
3 slaapkamers

Een modern woonproject met zes halfopen woningen wordt gerealiseerd op de hoek van Rijksweg en Torrestraat in Machelen, een deelgemeente van Zulte in Oost-Vlaanderen. Dit gebied, ook bekend als Machelen-aan-de-Leie, is zeer geliefd om zijn groene omgeving en de Leie. Het is de perfecte plek voor wandelaars, fietsers en liefhebbers van cultuur, sport, architectuur en geschiedenis.

Het woonproject bestaat uit vier woningen in de Torrestraat en twee aan de Rijksweg (N43 Gent-Kortrijk), een gewestweg met brede voetpaden en afgeschermde fietspaden. De drie paren halfopen woningen, gekenmerkt door hun moderne uitstraling, zijn gelegen op het dieptepunt van de te bouwen locatie en hebben ruime terrassen aan de achterzijde.

Elke woning heeft een beveiligde parkeerplaats, ofwel een inpandige garage (voor loten 1, 4, 5 en 6) of een carport met extra tuinberging (voor loten 2 en 3). Op elk verdieping zijn drie slaapkamers, een ruime badkamer, een apart toilet en een technische ruimte voor ventilatie voorzien.

Met betrekking tot de moderne uitstraling van de woningen is er veel aandacht besteed aan het ontwerp en de materialen, zoals platte daken en gevelsteen in dunbed, die lokaal wordt gebruikt voor verticale metselwerk voor een alternerende look. De binnenafwerking kan aangepast worden aan de wensen van de koper.

Voor meer informatie kunt u dagelijks contact met ons opnemen via info@kensington.be. Let op: de werkzaamheden zijn reeds gestart, en lot 5 en lot 6 zullen naar verwachting begin tweede kwartaal van 2024 worden opgeleverd.

* * *

Rijksweg 14-16-te - 9870 Machelen-aan-de-leie - Op de hoek van de Rijksweg met de Torrestraat in Machelen bouwt men dit modern woonproject, bestaande uit 6 halfopen bebouwingen .Machelen is een deelgemeente van Zulte, een gemeente in het zuidwesten van Oost-Vlaanderen. Haar bijnaam, Machelen-aan-de-Leie, ontleent zich aan Zulte die zich oorspronkelijk rond de Leie heeft gevormd.Deze Leie en haar groene omgeving maken van Zulte (Machelen) een heerlijke plaats om te wandelen, fietsen of een ritje te maken met de Vespa. Er schuilen zoveel verborgen parels in deze gemeente van Roger Raveel ( met museum) die absoluut een bezoekje waard zijn.
En twee woningen langs de Rijksweg zelf (N43 Gent-Kortrijk). De Rijksweg is een gewestweg die voorziet in brede voetpaden en afgeschermde fietspaden die bijdragen aan een veilige leefomgeving.

Er zijn drie hedendaagse koppelwoningen met moderne uitstraling. Achteraan de woning is een ruim terras voorzien met omheinde tuin.Elke woning beschikt over een parkeerplaats, ofwel een inpandige garage. Woningen met een carport hebben bijkomend een extra tuinberging.De verdieping voorziet steeds in drie slaapkamers, een ruime badkamer met ligbad, douche, dubbel lavabo, apart toilet en berging met technische ruimte. Het exterieur van de woningen heeft een moderne uitstraling dewelke wordt verwezenlijkt door kwaliteteitsmaterialen. Zo zijn de volumes afgewerkt met platte daken en gevelsteen in dunbed. Deze gevelsteen is verticaal gemetst voor een alternerende look. Alle schrijnwerk is in zwarte kleur. Veel licht door de grote glasramen achreraan.
E peil : 28 - warmtepompen en zonnepanelen zijn voorzien !
De binnenafwerking kan nog voor enkele units volgens wensen van de koper aangepast worden.
LOT 6 - 3 slaapkamers - inpandige garage - 187 m² woonoppervlakte - 578 m² perceeloppervlakte
LOT 5 - 3 slaapkamers - inpandige garage - 184 m² woonoppervlakte - 703 m² perceeloppervlakte
LOT 4 - 3 slaapkamers - inpandige garage - 173 m² woonoppervlakte - 501 m² perceeloppervlakte
LOT 3 - 3 slaapkamers - carport met berging - 187 m² woonoppervlakte - 336 m² preceeloppervlakte
LOT 2 - 3 slaapkamers - carport met berging - 189 m² woonoppervlakte - 337 m² perceeloppervlakte
LOT 1 - 3 slaapkamers - inpanidge garage - 176 m² woonoppervlakte - 393 m² perceeloppervlakte
Prijzen : vanaf 520.000 EUR - afhankelijk van ligging - excl kosten
Voor meer info , contacteer op 7 op 7 : info@kensington.be
lot 5 en lot 6 - afwerking is volop bezig zie enkele foto's in bijlage.
KOM ZIEN TER PLAATSE ! ZATERDAG 14 U - 16 U of na afspraak

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 520.000
Algemeen
Type
Huis
Referentie
Z4S8XVOC8S2C
Makelaar Code
6-moderne-nieuwbouw-woningen-t
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€520.000 / Kensington
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com