Home Te Koop Huis 1830 Machelen
De Neufforgeplein 1
Kaart

De Neufforgeplein 1

1830 Machelen Huis Te Koop
377 m² wonen
360 m² perceel

De Neufforgeplein 1 - 1830 Machelen - Welkom in dit voormalige handelshuis, een historisch pand met karakter. Deze architectenwoning biedt een scala aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar een unieke leef- en woonomgeving. De woning is volledig gerenoveerd en instapklaar.

Laat mij u meenemen voor een rondleiding doorheen het gebouw.
De ruime inkomhal biedt toegang tot de drie weelderige woonlagen, alsook tot een bureau, fietsstalling en kelder. Bij binnenkomst op de begane grond valt meteen de royale leefruimte op, met de open vintage keuken, welke uitgerust is met alle basiscomfort. Een gastvrije slaapkamer en de badkamer completeren het geheel, waardoor dit een ideale ruimte is voor gasten of als een toevluchtsoord voor de bewoners.
Op de eerste verdieping bevindt zich een weelderige leefruimte met een warme en uitnodigende ambiance. Grote ramen bieden een prachtig uitzicht op de omgeving en laten overvloedig natuurlijk licht binnen. Deze ruimte kan dienen als een ontspannende lounge of een creatieve werkruimte, afhankelijk van uw behoeften en voorkeuren. De slaapkamers op deze verdieping zijn ruim en comfortabel, elk ontworpen als een oase van rust en privacy. De badkamer is voorzien van alle voorzieningen en biedt een ontspannend toevluchtsoord na een lange dag.
De tweede verdieping van dit prachtige huis biedt nog een schat aan ruimte en comfort. Een gezellige leefruimte nodigt uit tot samenzijn, terwijl de aangrenzende keuken ideaal is voor het bereiden van maaltijden en het entertainen van gasten. De slaapkamers op deze verdieping zijn uitnodigend, met voldoende ruimte om te ontspannen en tot rust te komen. De ensuite badkamer biedt alle moderne voorzieningen.
Buiten vindt u een aangebouwde garage, die niet alleen ruimte biedt voor voertuigen, maar ook voor extra opslag of werkruimte. De afgesloten binnenplaats biedt een onderhoudsvrije tuin, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Deze verbindt de woning en de garage.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 559.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.748
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1935
Grond oppervlakte
360 m2
Bewoonbare oppervlakte
377 m2
Referentie
FKX9N058333T
EPC Waarde
268 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240416-0003215242-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Apr 2024
€559.000 / ERA Buro Van Eyken
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com