Home Te Koop Huis 9990 Maldegem
Popkensstraat 10
Kaart

Popkensstraat 10

9990 Maldegem Huis Te Koop
130 m² wonen
496 m² perceel
2 slaapkamers

Op zoek naar een huis dat zowel rust als bereikbaarheid biedt? Dit charmante huis bevindt zich in een kalme straat, op enkele stappen van het centrum van Maldegem, winkels en openbaar vervoer.

Gelegen op een perceel van 496m², geniet dit huis van een prachtig aangelegde tuin, volledig gericht op het zuiden. Bij binnenkomst stap je meteen de gezellige leefruimte binnen, gekoppeld aan de eetkamer. Onder de trap is een handige berging geplaatst.

De keuken, uitgerust met toestellen, ligt achter de leefruimte en naast de achterinkom waar de badkamer met douche, lavabo en toilet zich bevinden. De bovenverdieping huisvest twee ruime slaapkamers, waarvan één extra ruimte heeft die perfect kan dienen als bergruimte of kleedkamer. Via een uittrekbare trap krijg je toegang tot de zolder.

Verder beschikt het perceel over een aangebouwde berging die perfect kan dienen als wasruimte. Daarnaast biedt het ook een ruime, aparte garage.

Het huis heeft tevens verschillende troeven, waaronder vernieuwde PVC ramen met HR-glas, een condenserende ketel op aardgasverwarming en niet te vergeten de ideale locatie. Voor waterbehoud is er ook een regenput aanwezig.

Voor meer informatie of een bezoek, neem gerust contact op met Amber op het nummer 0493 66 47 62 of via amber@solvas.be.

* * *

Popkensstraat 10 - 9990 Maldegem - Deze woning heeft een ideale locatie op wandelafstand van het centrum, alle winkels en het openbaar vervoer. Toch geniet u van een ligging in een rustige straat met weinig passage. Het perceel is 496m² groot met een volledig zuid gerichte tuin, fraai aangelegd. De indeling is als volgt:

inkom met toegang naar de leefruimte en bijhorende eetkamer. Er is een kleine berging onder de trap voorzien. Achter de leefruimte vindt u de keuken, ingericht met toestellen. Hierna vindt u de achter inkom met de badkamer voorzien van douche en lavabo alsook is hier een toilet. Op de eerste verdieping zijn 2 ruime slaapkamers waarvan één voorzien van extra ruimte ideaal als berging of dressing. De zolder kan u bereiken via uittrekbare trap.

Verder op het perceel is er aangebouwde berging voorzien als wasruimte en ruime, aparte garage.

Enkele troeven:
- ramen werden gedeeltelijk vernieuwd naar PVC met HR-glas
- de verwarming is voorzien op aardgas met een condenserende ketel
- toplocatie in Maldegem
- regenput aanwezig

Aarzel niet ... ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te bellen naar Amber via 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 447
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1957
Grond oppervlakte
496 m2
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
-D7584EOW3E0
Makelaar Code
AVC/0048
EPC Waarde
482 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231218-0003078756-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Neen
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€229.000 / Solvas Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com