Home Te Koop Huis 9990 Maldegem
Popkensstraat 8
Kaart

Popkensstraat 8

9990 Maldegem Huis Te Koop
140 m² wonen
526 m² perceel
3 slaapkamers

Deze charmante woning geniet een ideale ligging op loopafstand van het bruisende stadscentrum, winkels en openbaar vervoer in Maldegem. Ondanks de centrale locatie, bevindt het huis zich in een rustige straat met weinig verkeer, waardoor u optimaal kunt genieten van uw privacy. Het 526m² grote perceel biedt een prachtige zuidgerichte tuin die met veel zorg aangelegd is.

Bij binnenkomst wordt u verrast door een ruime woonkamer, met veel lichtinval en toegang tot de uitgeruste keuken. Daarnaast bevindt er zich een grote wasruimte annex bergruimte met apart toilet en doucheruimte inclusief wastafel. Op de eerste verdieping treft u een nachthal met ingebouwde kasten en twee volwaardige slaapkamers, eveneens voorzien van handige kastruimte. Een derde, kleinere kamer kan bijvoorbeeld dienst doen als kantoorruimte of extra opslagruimte. De zolder is bereikbaar via een uitschuifbare trap en biedt tal van mogelijkheden voor verdere afwerking.

Buiten beschikt de woning over twee garages en een prachtige groene tuin aan de achterzijde waar u kunt ontsnappen aan de drukte van alledag. Bijkomende pluspunten: de ramen zijn vernieuwd met aluminium exemplaren en hoogrendementsglas, de verwarming loopt op aardgas via een condenserende ketel en er is een regenwaterput aanwezig.

Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Amber via 0493 66 47 62 of amber@solvas.be.

* * *

Popkensstraat 8 - 9990 Maldegem - Deze woning heeft een ideale locatie op wandelafstand van het centrum, alle winkels en het openbaar vervoer. Toch geniet u van een ligging in een rustige straat met weinig passage. Het perceel is 526m² groot met een volledig zuid gerichte tuin, fraai aangelegd. De indeling is als volgt:

inkom, tweedelige leefruimte waar u geniet van veel lichtinval en toegang naar de ruime keuken, ingericht met toestellen. Achter de keuken vindt u een grote wasruimte/berging met apart toilet en doucheruimte voorzien met lavabo. Op de eerste verdieping geniet u van een nachthal met ingemaakte kasten en 2 volwaardige slaapkamers, ook ingericht met kasten. Er is een derde, kleinere slaapkamer die ook kan dienen als bureauruimte of berging. Met een uittrekbare trap kan u de zolder betreden met tal van mogelijkheden om verder af te werken.

Verder op het perceel zijn er 2 garages voorzien en achteraan de prachtig, groene, tuin waar u geniet van alle rust.

Enkele troeven:
- ramen werden reeds vernieuwd naar aluminium met HR-glas
- de verwarming ... is voorzien op aardgas met een condenserende ketel
- er is een regenput aanwezig
- toplocatie in Maldegem

Aarzel niet ons te contacteren voor meer info of een bezoek door te bellen naar Amber via 0493 66 47 62 of te mailen naar amber@solvas.be Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 249.000
Kadastraal Inkomen
€ 711
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1960
Grond oppervlakte
526 m2
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
IWTB31SXUPH7
Makelaar Code
AVC/0047
EPC Waarde
424 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20231218-0003078784-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€249.000 / Solvas Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com