Home Te Koop Huis 9990 Maldegem
reservatie - Gasmeterstraat 1C
Kaart

reservatie - Gasmeterstraat 1C

9990 Maldegem Huis Te Koop
111 m² wonen
166 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een instapklare starterswoning of goed investeringspand in Maldegem? Deze woning, vlakbij het centrum, is dan zeker iets voor jou! Dit energiezuinige huis met conform gekeurde elektra en asbestvrije status biedt comfort en veiligheid.

Een van de unieke kenmerken is de toegang tot de tuin en het terras langs de zijkant van het pand. De garage aan de achterkant doet dienst als extra opslagruimte. Om het nog handiger te maken, kan je zowel voor als naast het huis parkeren.

Het interieur is ruim en slim ingedeeld. Je komt binnen in een hal die leidt naar een grote open leefruimte, waar een recent geïnstalleerde keuken met alle nodige apparatuur zich bevindt. Naast de keuken is er een berging met een droge kelder voor extra opslag. Op de begane grond vind je ook nog een andere bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger, en een badkamer, uitgerust met een douche, wastafel, toilet en een ruime opbergkast. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers, waarvan één met een aansluitende dressing.

Klinkt dit als jouw droomhuis of perfecte investering? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 0496/44.40.20 of per e-mail op julie@solvas.be.

* * *

reservatie - Gasmeterstraat 1C - 9990 Maldegem - Deze instapklare woning vlakbij het centrum van Maldegem is de ideale starterswoning of investeringseigendom. Het pand beschikt over een goed EPC, elektriciteit is conform en er is geen asbest aanwezig in de woning.
Langs de zijkant van de woning heeft u toegang tot de naastliggende tuin/terras en helemaal achteraan is de garage die momenteel gebruikt wordt als bergruimte. Er is de mogelijkheid om langs de woning en voor de woning te parkeren.

De indeling is als volgt: inkomhal, 1 grote open leefruimte met open keuken en aanpalende berging met droge kelderberging. De keuken is recent geplaats en is voorzien van alle toestellen. Verder is er op het gelijkvloers nog een berging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en badkamer. De badkamer is voorzien van douche, lavabo, toilet en een grote opbergkast.
Boven zijn er 3 ruime slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met aanpalende dressing.

Geïnteresseerd? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren! bel: 0496/44.40.20 mail: julie@solvas.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 265.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
166 m2
Bewoonbare oppervlakte
111 m2
Referentie
C87Y8GOE1T2A
Makelaar Code
J/2367
EPC Waarde
288 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
202104120002399222RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€265.000 / Solvas Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com