Home Huis 9990 Maldegem
Kleine Kattenhoek 26
Kaart

Kleine Kattenhoek 26

9990 Maldegem Huis
289 m² perceel
€365.000

Op zoek naar een energiezuinige woning in Maldegem? We hebben binnenkort 13 prachtige nieuwbouwwoningen ter beschikking aan het einde van een rustige doodlopende straat. De afwerking van de woningen gebeurt volledig naar jouw smaak, waarbij je keuze hebt qua keuken, badkamer, vloeren en binnendeuren.

Deze huizen zijn uiterst energiezuinig dankzij geothermische warmtepompen met vloerverwarming op het gelijkvloers, zonnepanelen en superisolerende beglazing. Ook de constructie zelf is energie-efficiënt met topklasse vloer-, muur- en dakisolatie, plus ventilatie type D.

De keukens worden voorzien van AEG apparatuur en een composiet werkblad voor perfect kookgemak. De woningen bevinden zich op loopafstand van verschillende supermarkten en dichtbij het centrum van Maldegem. Met de N49 bereik je eenvoudig Antwerpen en via de E40 in Aalter het binnenland.

Alle leefruimtes en tuinen zijn naar het zuiden of zuidwesten gericht, waardoor je volop kan genieten van natuurlijk licht door de grote schuiframen. Je hebt bovendien keuze uit woningen met 3 tot 4 slaapkamers en oppervlaktes variërend van 127 tot 160m².

Tenslotte kan je kiezen tussen een inpandige garage of carport. De prijs is inclusief tuinomheining. Voor meer informatie, neem contact op met Bonne Vastgoed via 0468/104040 of info@bonnevastgoed.be. We staan 7 dagen per week voor je klaar om je droomhuis te realiseren!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kleine Kattenhoek 26 - 9990 Maldegem - Binnenkort uw nieuwe energiezuinige thuis in een DOODLOPENDE STRAAT in Maldegem maken? Mis deze kans niet!

Van deze 13 nieuwbouwwoningen wordt binnenkort gestart met de binnenafwerking. Hierbij kiest u volledig zelf nog de keuken, badkamer, vloeren, binnendeuren, …

De woningen scoren zeer goed qua energiezuinigheid dankzij de GEOTHERMISCHE WARMTEPOMPEN met vloerverwarming op het gelijkvloers, ZONNEPANELEN, superisolerende beglazing, vloer- muur- en dakisolatie, ventilatie type D,…

De keukens zijn voorzien van AEG kwaliteitstoestellen, composiet werkblad, .. .

De woningen zijn gelegen op wandelafstand van verschillende supermarkten en vlakbij centrum Maldegem. Daarnaast is er een vlotte verbinding met Antwerpen via de N49 en met het binnenland via de E40 te Aalter.

De leefruimtes en tuinen zijn allen zuid én zuidwest gericht, waardoor u steeds voldoende zon- en lichtinval geniet dankzij de grote schuiframen.

Er is keuze tussen woningen van 3 tot 4 slaapkamers en oppervlaktes van 127 tot 160m² bewoonbare oppervlakte.

Verder kunt u kiezen tussen een inpandige garage of een carport. De tuinomheiningen zijn inbegrepen in de prijs.

Contacteer Bonne Vastgoed 7 op 7 voor meer info via 0468/104040 of info@bonnevastgoed.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 365.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
289 m2
Referentie
BSXVPNQ83E1U
Makelaar Code
5918618
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee - geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€365.000 / Bonne Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com