Home Te Koop Huis 9990 Maldegem
Vakekerkweg 125A
Kaart

Vakekerkweg 125A

9990 Maldegem Huis Te Koop
1612 m² wonen
2602 m² perceel
3 slaapkamers

Dit te renoveren woning, voorheen een hoekhandelspand, biedt een uitzonderlijke kans voor diegenen die op zoek zijn naar een project vol potentie. Met een grondoppervlakte van 260 vierkante meter biedt deze woning genoeg ruimte voor creatieve aanpassingen.

Het huidige ontwerp telt drie slaapkamers, wat zorgt voor voldoende ruimte voor een gezinswoning of comfortabele leefomgeving. De mogelijkheden tot renovatie laten toekomstige eigenaars toe hun persoonlijke stempel op de woning te drukken.

De ligging van dit hoekpand kent niet alleen een uniek karakter, maar zorgt ook voor extra licht in de leefruimtes en creëert zo een aangename sfeer. Of je nu kiest om de originele elementen te behouden of gaat voor een modern design, deze woning laat je toe jouw persoonlijke woonvisie te realiseren.

Deze voormalige hoekhandelspand is met zijn unieke mix van geschiedenis en potentieel een boeiende opportuniteit voor wie op zoek is naar een te renoveren woning met drie slaapkamers binnen een royaal grondoppervlak.

Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen, neem gerust contact met ons op via 050 60 01 60 of info@flandersproperties.be. Maak van dit pand jouw droomhuis!

* * *

Vakekerkweg 125A - 9990 Maldegem - Dit voormalige hoekhandelspand, momenteel omgevormd tot een te renoveren woning, biedt een unieke kans voor wie op zoek is naar een project met potentie. Met een grondoppervlak van 260 m² biedt deze woning voldoende ruimte voor creativiteit en aanpassingen.

De huidige indeling omvat 3 slaapkamers, waardoor er ruimte is voor een gezinswoning of een comfortabele leefomgeving. De renovatiemogelijkheden stellen de nieuwe eigenaar in staat om de woning naar eigen smaak te transformeren en te personaliseren.

De hoekligging voegt niet alleen karakter toe, maar biedt ook extra lichtinval, waardoor de leefruimtes een aangename atmosfeer krijgen. Of je nu de authentieke elementen wilt behouden of een modern ontwerp nastreeft, dit pand geeft de vrijheid om jouw woonvisie te realiseren.

Met zijn unieke combinatie van geschiedenis en potentieel is dit voormalige hoekhandelspand een boeiende kans voor wie op zoek is naar een te renoveren woning met 3 slaapkamers op een royaal perceel.

Meer informatie of een vrijblijvend bezoek? Contacteer ons 050 60 01 60 of info@flandersproperties.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 170.000
Kadastraal Inkomen
€ 317
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
2602 m2
Bewoonbare oppervlakte
1612 m2
Referentie
1D16D2SS3PQ2
Makelaar Code
VKK125
EPC Certificaat
20231201-0003047414-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€170.000 / Flanders Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com