Home Huis 9990 Maldegem
Brugse Steenweg 216
Kaart

Brugse Steenweg 216

9990 Maldegem Huis
150 m² wonen
728 m² perceel
3 slaapkamers
€338.000

Op zoek naar een gezellige en lichtrijke gezinswoning? Dit vrijstaande huis, gelegen op de verbindingsweg tussen Sijsele en Maldegem, is een absolute aanrader! Dankzij de vlotte bereikbaarheid naar de Expressweg is deze locatie uiterst praktisch. De woning werd stapsgewijs gerenoveerd en uitgerust met onder andere een sublieme keuken, een lichtrijke woonveranda en een mooie badkamer. Bovendien biedt de woonst een ruime garage of atelier van maar liefst 50m².

Op het gelijkvloers vind je een inkomhal, een zeer ruime leefruimte met zithoek en eethoek, en een recent geïnstalleerde keuken. Verder is er een sas, een apart toilet, een praktische berging en een badkamer voorzien van douche en lavabomeubel. Daarnaast telt de benedenverdieping twee slaapkamers, waarvan één met aansluitende dressing. Op de bovenverdieping bevindt zich nog een derde slaapkamer met ingemaakte kasten. Tot slot geniet je van een zuidgerichte tuin met terras en tuinhuis. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Brugse Steenweg 216 - 9990 Maldegem - Woning Te koop Deze VRIJSTAANDE WONING is gelegen langsheen de verbindingsweg Sijsele - Maldegem, met een VLOTTE BEREIKBAARHEID naar Expressweg!
Deze woning werd STAPSGEWIJS GERENOVEERD tot een ZEER GEZELLIGE en LICHTRIJKE GEZINSWONING, met o.m. een sublieme keuken, lichtrijke woonveranda, mooie badkamer, praktische ruime garage/atelier, ...! Absoluut een bezoek waard!

Op het gelijkvloers heeft u inkomhal, zeer ruime leefruimte met zithoek, eethoek en een RECENT geïnstalleerde keuken, sas, afzonderlijk toilet, praktische berging, badkamer die voorzien is van douche en lavabomeubel, 2 slaapkamers, waarvan 1 kamer met aansluitend dressing. Op de bovenverdieping is er nog een derde slaapkamer met ingemaakte kasten. Deze woning omvat ook een ZUIDGERICHTE tuin met TERRAS & tuinhuis. Bovendien bevat deze woning ook een ZEER RUIME GARAGE/ATELIERRUIMTE van liefst 50m².

UNIEKE KANS!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 338.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
728 m2
Bewoonbare oppervlakte
150 m2
Referentie
FZ39YEQFN2WI
Makelaar Code
16318505
EPC Waarde
390 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20190430-0002155810-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€338.000 / Meuleman Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com