Home Te Koop Huis 9990 Maldegem
Vakebuurtstraat 304
Kaart

Vakebuurtstraat 304

9990 Maldegem Huis Te Koop
275 m² wonen
4 slaapkamers

Gelegen te Maldegem, in een sereen groene omgeving bevindt zich een charmante, instapklare villa. Deze villa, omgeven door een uitgestrekte, zonovergoten tuin en uitkijkend op het weelderige groen, is voorzien van een stijlvol terras en een zwemvijver.

Na een tocht langs de fraaie oprijlaan, kom je binnen in de inkomhal. Rechts vind je een gastentoilet en de eerste slaapkamer, die ook dienst kan doen als kantoorruimte of praktijkruimte. De gezellige leefruimte sluit aan op een ruime, lichte keuken met eetplek. Grenzend aan de keuken bevindt zich een praktische koele berging en een douchekamer. Verder heeft het gelijkvloers een dubbele garage met aangesloten wasplaats. Vanuit zowel de living als de keuken geniet je van een schitterend uitzicht op de achterliggende tuin.

Op de verdieping vinden we drie extra kamers: een master bedroom met dressing, twee bijkomende slaapkamers, en een ruime berging die tevens als speelkamer kan worden gebruikt. Een nachthal met toilet en een badkamer met ligbad en lavabomeubel maken het interieur compleet. Verder is er ook een toegankelijke bergzolder.

De buitenomgeving is minstens zo indrukwekkend, met een prachtig stalgebouw dat plaats biedt aan 2 (of mogelijk 3) paardenstallen, een grote hooizolder en opslagruimte. Het stalgebouw is bereikbaar via een aparte oprit en verbindt direct met de weide en een paddock.

De prachtig vormgegeven tuin is uitgerust met een zonneterras, zwemvijver, een bijgebouw met overdekt terras en zelfs een boomhut! Deze villa biedt de ideale balans tussen comfort en rust voor zowel u als uw dieren.

* * *

Vakebuurtstraat 304 - 9990 Maldegem - Deze villa is gelegen in een groene omgeving te Maldegem. Via de oprijlaan betreedt u het mooie domein.
Deze landelijke eigendom is instapklaar, perfect onderhouden en kwalitatief afgewerkt. Hier kan u genieten van een magnifieke zonnige tuin, uitgevend op het groen met mooi terras en zwemvijver.
De indeling is als volgt:
GELIJKVLOERS: Inkomhal met gastentoilet en toegang tot de eerste slaapkamer die tevens dienst kan doen als bureel of kleine praktijk. Gezellige leefruimte, volledig ingerichte lichtrijke keuken met eetplaats. Er is een koele berging aan de keuken alsook een douchekamer. Beneden vinden we ook nog de dubbele garage met wasplaats. Vanuit zowel de keuken als de living heeft men een prachtig zicht over de achtergelegen tuin!
VERDIEPING: nachthal met apart toilet, Master bedroom met een dressing, badkamer met ligbad en lavabomeubel en 2 extra slaapkamers. Er is ook een ruime berging voorzien welke eventueel kan dienen als speelkamer of dergelijke. Ook is er toegang tot de bergzolder.
Buiten vinden we een mooi stalgebouw (toegankelijk via een aparte oprit) met 2 paardenstallen (mogelijks 3), grote hooizolder en opslagplaats. De stalling geeft directe toegang tot de weide en een paddock.
De mooi aangelegde tuin maakt het plaatje af! Een zongericht terras, zwemvijver, bijgebouw met overdekt terras en zelfs een boomhut!
Op zoek naar een villa die u comfort en rust kan bieden, voor u en uw dieren? Deze eigendom biedt u dit allemaal!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 895.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.207
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2005
Bewoonbare oppervlakte
275 m2
Referentie
X66J1AM8NDUP
EPC Waarde
183 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€895.000 / Lameire Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com