Home Te Koop Huis 9990 Maldegem
Aardenburgkalseide 250G
Kaart

Aardenburgkalseide 250G

9990 Maldegem Huis Te Koop
1402 m² wonen
6052 m² perceel
4 slaapkamers

Aardenburgkalseide 250G - 9990 Maldegem - Stap binnen in deze prachtige vrijstaande ééngezinswoning, gebouwd in 2016 op een mooi perceel van 517 m². Deze eigendom biedt niet alleen een uitstekende bereikbaarheid, maar ook een directe toegang tot comfortabel wonen en energiezuinigheid op zijn best.

Betreed de woning via een uitnodigende inkomhal met gastentoilet, waar u wordt verwelkomd door een veelzijdige ruimte die dienst kan doen als een bureau of extra slaapkamer. De leefruimte straalt warmte en licht uit, met een gezellige zithoek en een eetplaats die naadloos overgaat in een volledig ingerichte open keuken, compleet met een stijlvol kookeiland. Een praktische bijkeuken biedt extra opslagruimte en is uitgerust met een handige wasruimte en doucheruimte.

Op het verdiep wordt u begroet door een lichte nachthal met handige berging, leidend naar de comfortabele hoofdslaapkamer en twee extra slaapkamers, perfect voor een groeiend gezin. De ruime badkamer is een oase van ontspanning, voorzien van een luxueus ligbad, een verfrissende douche, een moderne wastafel en een toilet. Een zolderruimte, bereikbaar via een valluik, biedt extra opslagmogelijkheden.

Stap naar buiten en laat de schoonheid van de goed onderhouden tuin en het terras op u inwerken, compleet met een praktisch tuinhuis en een handige carport. De woning is uitgerust met zonnepanelen, een goedgekeurde elektrische installatie en een batterij, waardoor u kunt genieten van een laag energieverbruik en een duurzame levensstijl.

Benieuwd naar meer informatie of wilt u deze woning persoonlijk ervaren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via 050 60 01 60 of stuur een e-mail naar info@flandersproperties.be. Ons team staat klaar om u verder te helpen en u te begeleiden naar uw perfecte thuis in Maldegem.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 469.000
Kadastraal Inkomen
€ 906
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2016
Grond oppervlakte
6052 m2
Bewoonbare oppervlakte
1402 m2
Referentie
MNS5Z82MIZ91
Makelaar Code
RDB250
EPC Waarde
33 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
EP15129/A001/D01/SD001
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
19 Apr 2024
€469.000 / Flanders Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com