Home Te Koop Huis 2390 Malle
Ganzenkuil 22
Kaart

Ganzenkuil 22

2390 Malle Huis Te Koop
237 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Deze charmante woning uit de jaren '70, gelegen in het rustige Westmalle, biedt talloze mogelijkheden. Met een ruime inkomhal, een lichte woonkamer met eet- en zithoek, een volledig uitgeruste keuken, drie ruime slaapkamers en een badkamer, is er genoeg ruimte voor comfortabel wonen. De woonkamer biedt een prachtig uitzicht op de gezellige tuin met overdekt terras. De eerste verdieping kan naar wens worden afgewerkt, wat extra potentieel biedt. Momenteel dient deze ruimte als opbergzolder. De woning heeft ook een ondergrondse garage met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Enkele opvallende kenmerken zijn de aanwezigheid van een kruipruimte, een zonnige tuin met overdekt terras en visvijver, rolluiken en het feit dat het hele woongedeelte zich op de begane grond bevindt. Deze woning moet gerenoveerd worden volgens de verplichtingen van de Vlaamse Regering.

Voor meer informatie of een rondleiding kunt u contact opnemen met Julie via 0478/61.71.36 of julie@reds.be.

* * *

Ganzenkuil 22 - 2390 Malle - Deze prachtige jaren '70 woning is gelegen in een rustige woonwijk in Westmalle en biedt tal van mogelijkheden.

Indeling: ruime inkomhal met ingemaakte vestiairekast, lichtrijke leefruimte met eetkamergedeelte en een lager zithoekgedeelte voorzien van een houthaard en in de gehele leefruimte een zicht over de gezellige tuin met overdekt terras, volledig geïnstalleerde keuken, 3 ruime en volwaardige slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo, toilet en ligbad met douchemogelijkheid. De 1ste verdieping kan, indien gewenst, nog verder afgewerkt worden en hierdoor heeft deze woning dus nog extra potentieel te bieden. Momenteel dienen deze ruimtes echter als opbergzolder. De woning beschikt over een ondergrondse garage waar er aansluiting voor wasmachine en droogkast voorzien is.

Bijzonderheden:
- voorzien van kruipruimte
- gezellige, zonnige tuin met overdekt terras en visvijver
- volledige woongedeelte voorzien op de begane grond
- rustig gelegen
- voorzien van rolluiken
- bovenverdieping biedt extra potentieel
- ...

Dit eigendom is onderhevig aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse Regering wordt opgelegd. Meer info op https://www.vlaanderen.be/veka

Voor meer informatie of een rondleiding ter plaatse kan u steeds contact opnemen met Julie op 0478/61.71.36 of julie@reds.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
237 m2
Referentie
F9DIOQXISECV
EPC Waarde
543 kWh/m2
EPC Label
F
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com