Home Te Koop Huis 2390 Malle
Antwerpsesteenweg 457
Kaart

Antwerpsesteenweg 457

2390 Malle Huis Te Koop
277 m² wonen
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek deze lichtovergoten woning, ideaal voor een groot gezin of de combinatie van wonen en werken. Met 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een prachtig aangelegd perceel van 1.436 m², biedt dit pand tal van mogelijkheden. De woning is gunstig gelegen aan de Antwerpsesteenweg en heeft twee aparte opritten.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Deze leidt naar de lichte woonkamer, waar een comfortabele zithoek overgaat in de eetkamer en halfopen keuken. Een vide, perfect als leeshoek of tv-kamer, grenst aan een eerste veelzijdige kamer. Twee comfortabele kamers en een badkamer zijn te vinden aan de andere kant van de inkomhal op de begane grond. Op de bovenverdieping bevinden zich nog twee ruime kamers en een tweede badkamer met douche.

Het volledig omheinde perceel beschikt over verschillende toegangspoorten, voldoende parkeergelegenheid, een handige carport en een tuinberging. Geniet van de zuidoost georiënteerde tuin met vijver, zonnig terras en praktische berging.

Extra's zijn onder andere een inpandige garage, een carport, een kelder en kruipruimte, conformiteit van de elektriciteit, een gunstig EPC, asbestveiligheid en een alarmsysteem.

Voor meer informatie of een bezichtiging, neem vrijblijvend contact op met Kitty via 03.227.58.58 of kitty@reds.be.

* * *

Antwerpsesteenweg 457 - 2390 Malle - TE KOOP MET PRE-VIEW: Eerste kijkdag op donderdag 28 maart, enkel op afspraak.

Welkom thuis in deze lichtrijke woning met 5 ruime slaapkamers, 2 badkamers en een overvloed aan ruimte op een prachtig aangelegd perceel van 1.436m².

Deze woning geniet niet alleen een gunstige zichtlocatie langs de Antwerpsesteenweg, maar biedt ook tal van mogelijkheden om wonen en werken te combineren, dankzij de 2 aparte opritten. Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning, een thuis voor je bedrijf, of een combinatie van beide, dit eigendom biedt het allemaal.


INDELING

Betreed deze woning via de inkomhal met vestiairekast en gastentoilet. Van hieruit heeft u toegang tot de lichte leefruimte, waar een gezellige zithoek overgaat in de eetkamer, die op zijn beurt verbonden is met de halfopen keuken. 
Vanuit de leefruimte bereikt u een vide, ideaal om te gebruiken als leeshoek of tv-kamer, met aangrenzend een eerste kamer die veelzijdig kan worden ingericht.
Aan de andere zijde van de inkomhal vindt u op het gelijkvloers twee comfortabele kamers en een badkamer.
Op de verdieping bevinden zich nog twee ruime kamers en een tweede badkamer met douche.

Het eigendom is volledig omheind en biedt verschillende toegangspoorten. Het ruime perceel beschikt over voldoende parkeergelegenheid, een handige carport en een tuinberging.
De zuidoost georiënteerde tuin beschikt over een vijver, een zonnig terras en een praktische berging.

BIJZONDERHEDEN

+ inpandige garage
+ carport
+ kelder en kruipruimte
+ elektriciteit conform
+ gunstig EPC
+ asbestveilig
+ alarm

Voor meer info of een bezoek ter plaatse kan u vrijblijvend contact opnemen met Kitty op 03.227.58.58 of kitty@reds.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
277 m2
Referentie
OP0Q3DE87XRU
EPC Waarde
170 kWh/m2
EPC Label
B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com