Home Huis 6687 Mande-saint-Étienne
Chemin des Mandurons 18
Kaart

Chemin des Mandurons 18

6687 Mande-saint-Étienne Huis
438 m² wonen
2000 m² perceel
€690.000

Dit karaktervolle eigendom, gelegen in Mande-Saint-Etienne op slechts 7 km afstand van Bastogne, wordt u aangeboden door ERA TOPIMMO. U zult betoverd worden door het panoramisch uitzicht op het omringende platteland. De villa, gebouwd in 1998, staat op een perceel van circa 30 are.

In de ondergrondse verdieping bevinden zich meerdere kelders en een geventileerde ruimte. Op de begane grond vindt u een hal, apart toilet, woonkamer met houtkachel en bar, eetkamer, volledig ingerichte keuken met wijnkelder en eethoek, bijkeuken, master suite met slaapkamer, kleedkamer en badkamer (voorzien van bubbelbad, douche en toilet) alsook een dubbele garage. De bovenste verdieping bestaat uit een nachthal, vier slaapkamers waarvan één toegang geeft tot een multifunctionele ruimte, en een doucheruimte met toilet.

Geniet van de zon op het zuidwestelijk terras in de aangelegde tuin met een spectaculair uitzicht op het landschap. U zult ook de verwarmde zwembad en de tuinchalet waarderen.

Energie-efficiëntie kenmerken zijn 42 fotovoltaïsche panelen (geplaatst in 2012), een geïsoleerd leistenen dak en een regenwatertank van 500 liter. Het huis is tevens uitgerust met een alarmsysteem. Ramen zijn PVC en aluminium met dubbele beglazing. Verwarming is centraal, gestookt op olie, met een Weishaupt boiler verbonden aan een waterreservoir van 5000 liter.

Let op: De vraagprijs is een uitgangspunt voor onderhandelingen en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte gegevens zijn slechts indicatief en zonder verplichting.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Chemin des Mandurons 18 - 6687 Mande-saint-Étienne - Gelegen in het dorp Mande-Saint-Etienne, op 7 km van Bastogne, biedt ERA TOPIMMO u dit eigendom aan op +/- 20 are dat u zal verleiden door zijn karakter en zijn vrij uitzicht op het omliggende platteland.
Deze villa uit 1998 is als volgt samengesteld;
Souterrain: diverse kelders en geventileerde ruimte.
Begane grond: hal, apart toilet, woonkamer (met houtkachel en bar) uitkomend op de eetkamer, volledig ingerichte keuken met wijnkelder en eetkamer, bijkeuken, master suite met slaapkamer, kleedkamer en badkamer (bubbelbad, douche en toilet) en een garage voor 2 auto's.
Boven: nachthal, 4 slaapkamers, waarvan één met toegang tot een ruime polyvalente ruimte, en doucheruimte met toilet.
Geniet van de zonnige dagen op het terras in de tuin op het zuidwesten, beplant met bomen en met ononderbroken uitzicht over het platteland. Een verwarmd zwembad en een tuinchalet maken het pand compleet.
Technische kenmerken: 42 fotovoltaïsche panelen (2012), geïsoleerd leistenen dak, regenwatertank van 500 liter. Alarmsysteem. PVC en aluminium ramen met dubbele beglazing, twee-uurlijkse elektriciteit. Centrale verwarming op stookolie, Weishaupt boiler met aangesloten boiler (2000), regenwaterreservoir van 5.000 liter.
De geadverteerde prijs is een basis voor onderhandeling en is niet bindend voor de verkoper. De verstrekte informatie is indicatief en niet bindend.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 690.000
Kadastraal Inkomen
€ 969
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1998
Grond oppervlakte
2000 m2
Bewoonbare oppervlakte
438 m2
Referentie
MN7M8AVKK-HV
EPC Waarde
154 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20220412001199
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Nee
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
La zone d'habitat à caractère rural
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2024
€690.000 / Topimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com