Home Te Koop Huis 2880 Mariekerke
KAREL VAN DOORSLAERLAAN 60
Kaart

KAREL VAN DOORSLAERLAAN 60

2880 Mariekerke Huis Te Koop
281 m² wonen
755 m² perceel
5 slaapkamers

Welkom in je toekomstige thuis, de Karel Van Doorslaerlaan 60 in het charmante Mariekerke, Bornem. Deze open bebouwing straalt warmte en ruimtelijkheid uit vanaf het moment dat je binnenstapt. De riante leefruimtes bieden een zeldzaam gevoel van vrijheid en comfort.

Als thuiswerken jouw ding is, dan is er goed nieuws! Er is een aantrekkelijke ruimte op de begane grond die perfect dienst kan doen als thuiskantoor. Zo kun je productief zijn zonder de deur uit te moeten.

Op de bovenverdieping vind je vijf volwaardige slaapkamers die wachten op jouw persoonlijke touch, en een badkamer die uitnodigt tot ontspanning na een drukke dag.

Deze woning in Mariekerke heeft weliswaar wat renovatie nodig, maar belooft een schitterend resultaat. Met een kelder, inpandige garage en een extra buiten garage, plus een ruime zolderkamer en berging met vaste trap, heb je meer dan genoeg opslagruimte.

Stel je voor: een zuidelijk georiënteerde tuin waar je kunt genieten van de zon en rust, met een prachtige boom die schaduw biedt tijdens de warme zomermaanden. Deze woning ademt een nostalgische vintage sfeer uit, klaar om levenslange herinneringen te creëren.

Ben jij klaar om deze woning te ontdekken en om te toveren tot jouw droomhuis? Wacht dan niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging. Jouw toekomst begint hier, in de Karel Van Doorslaerlaan 60.

* * *

KAREL VAN DOORSLAERLAAN 60 - 2880 Mariekerke - Welkom in jouw toekomstige thuis, gelegen in de charmante Karel Van Doorslaerlaan 60 te Bornem, Mariekerke. Stap binnen in een wereld van ruimte, licht en mogelijkheden.

Vanaf het moment dat je de inkomhal betreedt, voel je de warmte en ruimtelijkheid van deze open bebouwing. Met enorme leefruimtes, biedt deze woning een gevoel van vrijheid en comfort dat je zelden elders vindt.

Werk je graag vanuit huis? Dan is er goed nieuws! Op het gelijkvloers vind je een uitnodigende ruimte die zich perfect leent voor jouw thuiskantoor, zodat je productief kunt zijn zonder de deur uit te moeten.

Boven wachten vijf volwaardige slaapkamers op jouw persoonlijke touch, samen met een badkamer die uitnodigt tot ontspanning na een lange dag.

Hoewel deze parel in Mariekerke nog wat liefdevolle aandacht nodig heeft in de vorm van renovatie, belooft ze een schitterend eindresultaat dat de moeite waard is. Met een kelder, een inpandige garage en een extra garage buiten, evenals een riante zolderkamer en berging met vaste trap, is er geen gebrek aan opslagruimte voor al jouw bezittingen. Tover je hier graag een slaapkamer? Dit is perfect mogelijk.

Stel je voor: een Zuid-georiënteerde tuin waar je kunt genieten van de zon en de rust, met een prachtige boom die zachte schaduw biedt tijdens de warme zomermaanden. Deze woning ademt een nostalgische vintage sfeer uit, klaar om herinneringen te maken die een leven lang meegaan.

Ben jij klaar om jouw droomhuis te ontdekken en om te toveren tot een waar juweel? Aarzel dan niet langer en plan vandaag nog een bezichtiging. Jouw toekomst begint hier, in de Karel Van Doorslaerlaan 60.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 395.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.001
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1961
Grond oppervlakte
755 m2
Bewoonbare oppervlakte
281 m2
Referentie
UTI9UAHWR9XI
Makelaar Code
huis-te-koop-mariekerke-charma
EPC Waarde
398 kWh/m² kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
202302200002795581RES1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
18 Mar 2024
€395.000 / M3 Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com