Home Te Koop Huis 8510 Marke
Watervalstraat 6



immo Kaart

Watervalstraat 6, 8510 Marke

Huis Te Koop in Marke
308 m² wonen
2100 m² perceel

Watervalstraat 6 - 8510 Marke - Betreed de betoverende wereld van landelijke sereniteit met deze charmante villa, verscholen te midden van weelderig groen en een mooi landelijk verzicht. Met een bewoonbaar oppervlak van 233 vierkante meter en een majestueuze grondoppervlakte van 2100 vierkante meter, biedt deze eigendom een zeldzame gelegenheid om je droomhuis te creëren in een idyllische omgeving.
De villa, hoewel nog wachtend op de aanraking van een liefdevolle hand, is doordrenkt van potentieel en belooft een canvas te zijn voor je architectonische visie. De mogelijkheden zijn eindeloos om deze woning om te toveren tot een oase van comfort en stijl, waarbij elke ruimte getuigt van jouw unieke smaak en persoonlijkheid.
Gelegen in een rustige, doodlopende straat, biedt deze locatie de perfecte harmonie tussen vredige afzondering en toegankelijkheid. Ondanks de afgelegenheid geniet je van de nabijheid van belangrijke invalswegen en het bruisende centrum van Marke, waardoor je de luxe hebt van zowel rust als gemak.
Stel je voor dat je ontwaakt met de geluiden van de natuur, omringd door de frisse lucht en het weidse groen dat zich uitstrekt voor je. Dit is niet zomaar een huis; dit is een kans om een levensstijl te omarmen die de perfecte balans vindt tussen landelijke rust en moderne connectiviteit.
Grijp deze unieke gelegenheid aan en laat je verbeelding de vrije loop in het vormgeven van jouw droomverblijf. Deze villa wacht geduldig om te worden getransformeerd tot een thuis waar herinneringen worden gemaakt en dromen werkelijkheid worden. Ontdek het potentieel, omarm de rust, en maak van deze villa jouw eigen stukje paradijs.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 695.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.722
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1961
Grond oppervlakte
2100 m2
Bewoonbare oppervlakte
308 m2
Referentie
O6JQEX94Z-7H
EPC Waarde
776 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20230627-0002929822-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Jan 2024
€695.000 / ERA Becue
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com