Home Te Koop Huis 8510 Marke
Putmeersstraat 16
Kaart

Putmeersstraat 16

8510 Marke Huis Te Koop
159 m² wonen
226 m² perceel
2 slaapkamers

Deze woning in Marke biedt tal van mogelijkheden. Met wat renovatiewerk kan het een heerlijke plek worden om thuis te komen. De locatie is ideaal, gemakkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen.

De indeling is als volgt: De begane grond heeft een aparte entree die leidt naar de lichte woonkamer en de kelder met extra opslagruimte. Verder vind je er de keuken, badkamer met combi bad, apart toilet en berging. Op de eerste verdieping zijn er twee ruime slaapkamers. Daarnaast heeft de woning een volledig geïsoleerde zolder, toegankelijk via een vaste trap.

Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een ruime tuin op het zuidwesten. De woning is bovendien zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg en ligt zeer centraal nabij het centrum van Kortrijk.

Ben je op zoek naar een woning met een goede bereikbaarheid? Neem dan contact met ons op voor een bezichtiging ter plaatse!

Referentie: DEV4023

* * *

Putmeersstraat 16 - 8510 Marke - Deze eigendom heeft heel wat in petto. Mits enkele renovatiewerken zal thuiskomen een feest zijn! Topligging te Marke, vlotjes bereikbaar vanuit alle invalshoeken.

Indeling als volgt:
Op het gelijkvloers kom je binnen in de aparte inkomhal die toegang geeft tot de lichtrijke leefruimte en de kelder die extra opbergruimte biedt. Daarachter bevindt zich de keuken, badkamer voorzien van combi bad, apart toilet en berging.
Op de eerste verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers. Daarnaast beschikt de woning over een volledig geïsoleerde zolder, bereikbaar via de vaste trap.

Aan de achterkant van de woning is er een ruime zuid-west georiënteerde tuin. Bovendien beschikt de woning over een vlotte bereikbaarheid naar autosnelwegen en een uiterst centrale ligging nabij het centrum van Kortrijk.

Bent u op zoek naar een woning met goede bereikbaarheid?
Bel ons voor een bezoek ter plaatse!

Onze ref. DEV4023

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 139.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
226 m2
Bewoonbare oppervlakte
159 m2
Referentie
I4C-R2E4BGWU
Makelaar Code
Dev4023
EPC Waarde
811 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20190124-0002126611-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€139.000 / Vastgoedkantoor Devriese
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com