Home Te Koop Huis 9700 Mater
Kerkgate 79
Kaart

Kerkgate 79

9700 Mater Huis Te Koop
214 m² wonen
1148 m² perceel
4 slaapkamers

Plan je bezoek op zaterdag 20 april (uitsluitend op afspraak) voor deze unieke, architecturaal ontworpen woning, gelegen in het landelijke Mater. Vanuit de tuin geniet je van een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte velden van Mater. Eenmaal binnen ontdek je de abstracte bouwstijl die van deze woning een echte parel maakt.

De inkomhal leidt je naar de gezellige leefruimte en de eetkamer, die direct verbonden is met de keuken en de prachtige tuin. Bekijk de leefruimte van bovenaf vanuit de vide op de tussenverdieping, waar je ook een slaapkamer en een apart toilet vindt. De eerste verdieping herbergt een badkamer met een uniek rond ligbad en dubbele wastafel, naast nog drie slaapkamers.

Een extra pluspunt van deze woning is de dubbele inpandige garage, die direct is verbonden met zowel de woning als de tuin. Droom weg bij het idee van jouw nieuwe thuis en bevestig je aanwezigheid op ons kijk- en biedmoment op zaterdag 20 april bij Immo Gosseye op het nummer 055 42 60 26 of via info@immo-gosseye.be.

Let wel, de geadverteerde prijs is slechts een richtprijs. Je kan bieden onder, op of boven deze prijs. Deze woning wacht op jouw bod. Dit zoekertje bevat SEO-geoptimaliseerde content om de online zichtbaarheid te verbeteren.

* * *

Kerkgate 79 - 9700 Mater - In het landelijke Mater vind je deze open architecturale woning terug. De tuin geeft je een prachtig vertezicht over de Materse velden. Binnenin de woning laten we je genieten van de abstracte bouwstijl. De inkomhal heeft toegang tot de leefruimte en de eetplaats die rechtstreeks in verbinding staat met de keuken en de unieke tuin. Vanuit de vide op de tussenverdieping kijk je uit op de leefruimte en heb je bereik je een eerste slaapkamer en apart toilet. Vervolgens kom je terecht op de eerste verdieping bestaande uit een badkamer met uniek rond ligbad en dubbele lavabo, verder bevinden zich op datzelfde verdiep nog 3 slaapkamers. Een extra troef van deze woning is de inpandige dubbele garage die rechtstreekse in verbinding staat met de woning en de tuin. Voor verdere inlichtingen of een bezoek ter plaatse kan u zich richten tot Immo Gosseye op het nummer 055 42 60 26 of via info@immo-gosseye.be. De gepubliceerde prijs is een richtprijs, er kan een bod uitgebracht worden onder, op of boven de gepubliceerde prijs.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1980
Grond oppervlakte
1148 m2
Bewoonbare oppervlakte
214 m2
Referentie
-99UZ8NDF8-2
Makelaar Code
Kerkgate 79
EPC Waarde
424 kWh/m2
EPC Label
E
EPC Certificaat
20240410-0003208200-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€430.000 / Immo Gosseye
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com