Home Huis 2801 Mechelen
Molenweg 12
Kaart

Molenweg 12

2801 Mechelen Huis
179 m² wonen
760 m² perceel
€548.000

Deze prachtig onderhouden open bebouwing, gebouwd in 1995, straalt warmte en zorg uit. De woning geniet een royale leefruimte van 179m², die volop comfort en ruimte te bieden heeft. Met een inpandige garage en oprit is gemak verzekerd. Dankzij de grote ramen worden de gelijkvloerse ruimtes gevuld met natuurlijk licht. Op de eerste verdieping bevinden zich ruime slaapkamers en een onlangs gerenoveerde badkamer. De tuin is op een onderhoudsvriendelijke manier aangelegd.

De indeling van dit huis omvat een volledige kruipkelder, een ruime inkomhal met vestiaire, een apart toilet, een woon- en eetkamer, een keuken met ontbijthoek, een was- en technische ruimte, en een inpandige garage op het gelijkvloers. De eerste verdieping huisvest een nachthal, drie ruime slaapkamers, een bureau en een gerenoveerde badkamer met inloopdouche. De zolder is toegankelijk via een uittrektrap.

Dit huis biedt de perfecte ontsnapping aan de alledaagse drukte, dankzij de landelijke rust en sereniteit van de omgeving. Ondanks zijn landelijke ligging, is de bereikbaarheid van de woning optimaal - in de nabijheid van de E19 op- en afrit, waardoor belangrijke verbindingen vlot bereikbaar zijn. Deze woning biedt u de unieke combinatie van ruimte, comfort en rust in een landelijke omgeving, zonder concessies te doen aan praktische bereikbaarheid.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Molenweg 12 - 2801 Mechelen - Toestand:
Deze prachtige open bebouwing is gebouwd in 1995 en werd doorheen de jaren met liefde en zorg super onderhouden. Met een royale bewoonbare oppervlakte van 179m² biedt deze woning veel ruimte en comfort. De inpandige garage en oprit voegen extra gemak toe aan het dagelijks leven. Beneden genieten de ruimtes van veel natuurlijk licht door de grote raampartijen. Boven bevinden zich grote slaapkamers en een gerenoveerde badkamer. De tuin is zeer onderhoudsvriendelijk ingericht.
Indeling:
Kruipkelder: Volledige kruipkelder
Gelijkvloers: Ruime inkomhal met vestiaire - apart toilet - woonkamer - eetkamer - keuken - ontbijthoek - wasruimte/technische ruimte - inpandige garage
Eerste verdieping: Nachthal - 3 ruime slaapkamers - bureau - gerenoveerde badkamer met inloopdouche
Zolder: Bereikbaar met uittrektrap

Ligging:
Geniet van de landelijke rust en sereniteit van de omgeving, waardoor deze woning een ideale plek is om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Ondanks de landelijke ligging is de woning heel praktisch gelegen, met een nabijheid tot de op- en afrit van de E19, waardoor je vlot toegang hebt tot belangrijke verbindingen. Deze woning belichaamt de perfecte combinatie van ruimte, comfort en de rust van het landelijke leven, zonder in te boeten aan praktische bereikbaarheid.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 548.000
Kadastraal Inkomen
€ 743
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1995
Grond oppervlakte
760 m2
Bewoonbare oppervlakte
179 m2
Referentie
6QN1P7M6JYVE
EPC Waarde
208 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240226-0003149293-RES-2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€548.000 / ERA Vijfhoek
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com