Home Huis 2811 Mechelen
Juniorslaan 15
Kaart

Juniorslaan 15

2811 Mechelen Huis
157 m² wonen
898 m² perceel
3 slaapkamers
€429.000

Op zoek naar een woning die u volledig naar uw eigen smaak kan inrichten? Deze charmante woning uit 1966, gelegen in het pittoreske Leest, is de perfecte kans. Met wat TLC en een gedreven visie kan deze woning gemakkelijk getransformeerd worden in uw droomhuis.

Met een royale kavel van 898m2 heeft de woning enorm veel potentieel. Denk aan ruimte voor uitbreidingen, aanpassingen en het creëren van de ultieme buitenruimte waar u altijd al van hebt gedroomd. Een handige locatie biedt ook directe toegang tot lokale voorzieningen, ideaal voor het gezinsleven.

Hoewel de woning renovatie nodig heeft, biedt het een solide basis om uw droomwoning te realiseren. Met een slim ontworpen renovatie kunt u van deze karakteristieke woning een modern juweeltje maken dat volledig voldoet aan uw levensstijl en behoeften.

Mis deze unieke kans niet om de transformatie van deze woning op een toplocatie te leiden. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Maak van deze woning uw droomhuis.

* * *

Juniorslaan 15 - 2811 Mechelen - Deze karaktervolle woning, gebouwd in 1966, wacht op een nieuwe eigenaar die klaar is om haar te transformeren tot een moderne droomwoning.

Deze woning is gelegen op een toplocatie in het landelijke Leest, met alle voorzieningen binnen handbereik. Met een royaal grondoppervlak van 898m2 biedt het immense mogelijkheden voor uitbreiding, en aanpassingen, waardoor u de ultieme buitenruimte kunt creëren die u altijd al hebt gewenst.

Hoewel de woning wat liefdevolle zorg nodig heeft, biedt ze een solide basis met veel potentieel. Met een slimme renovatie en modernisering kan deze woning transformeren tot een echt juweeltje, perfect aangepast aan uw levensstijl en behoeften.

Grijp deze unieke kans om uw droomwoning te realiseren op deze gewilde locatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 429.000
Kadastraal Inkomen
€ 510
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1966
Grond oppervlakte
898 m2
Bewoonbare oppervlakte
157 m2
Referentie
DEHCY1RTOPSQ
EPC Waarde
971 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20240325-0003185462-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€429.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com