Home Huis 2321 Meer
Terbeeksestraat 52-54
Kaart

Terbeeksestraat 52-54

2321 Meer Huis
550 m² wonen
41788 m² perceel
7 slaapkamers
€1.645.000

Op slechts 15 minuten afstand van het bruisende Breda bevindt zich het historische landgoed "Swart Goor" op ca. 4,2 ha grond. Met een volledig omringd door landerijen biedt het een prachtig vrij uitzicht wat het een ideale plek maakt om te genieten van rust. De originele gebouwen, meer dan 300 jaar geleden opgericht, zijn sfeervol naar hedendaags comfort in gebruik genomen. Naast het hoofdgebouw met de riante living, eetkeuken, bureel, drie slaapkamers, twee badkamers en tuinkamer/atelier met apart toilet en douche, biedt het ook een gastenverblijf met een schitterende monumentale schouw, halfopen keuken, slaapkamer en badkamer. Daarnaast is er nog een casco woning die verder afgewerkt kan worden naar eigen smaak.

Voor de paardenliefhebber is het landgoed ideaal! Er bevinden zich volledig geïnstalleerde paardenstallen, met douche en naastgelegen overdekte optuigplaats, tuigkamer, koetshuizen en buitenpiste, winter- en zomerweides, paddocks in winterweides met speciale waterdrainage, rijbak volgens eb en vloedprincipe met verlichting, alle weides hebben verwarmde waterbakken en schuilstallen, schrikdraadsysteem van Koltec, winter- en zomerweides op apart systeem met daarnaast nog een wasplaats, solarium en dekendrogers. De tuin biedt verder mooie wandelpaadjes, bossen en weilanden alsook een derde schuur c.q. feestzaal.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Terbeeksestraat 52-54 - 2321 Meer - Direct over de grens in België op nog geen 15 min. van het bruisende Breda bevindt zich het historisch landgoed "Swart Goor" op ca. 4,2 ha grond. Dit schitterende landgoed is uitermate rustig gelegen, teneinde doodlopende straat én rondom volledig omringd door landerijen waardoor men kan genieten van een schitterend vrij uitzicht.

De originele gebouwen, meer dan 300 jaar geleden opgericht, zijn behouden gebleven, en met veel oog voor detail, naar hedendaags comfort in gebruik genomen.

Via dubbel openslaande poort toegang tot de charmante binnenplaats, het overdekte terras met open haard, de tuin met vijvers én de verschillende bijgebouwen.

Dit unieke landgoed bestaat uit:
Hoofdgebouw: vroegere kloosterhoeve met riante living, eetkeuken, bureel, drie slaapkamers, twee badkamers, riante tuinkamer/atelier met apart toilet en douche, en openslaande deuren naar het aangrenzende terras uitkijkend over de tuin en de vijvers.

Gastenverblijf: woonruimte met schitterende monumentale schouw, halfopen keuken, slaapkamer en badkamer.

Tweede woning, welke vandaag casco gemaakt is. Deze woning kan u verder afwerken naar uw eigen smaak.

Bovendien beschikt dit eigendom over volledig geïnstalleerde paardenstallen, met douche en naastgelegen overdekte optuigplaats, tuigkamer, koetshuizen en buitenpiste, winter- en zomerweides, paddocks in winterweides met speciale waterdrainage, rijbak volgens eb en vloedprincipe met verlichting, alle weides hebben verwarmde waterbakken en schuilstallen, schrikdraadsysteem van Koltec, winter- en zomerweides op apart systeem. In stal: wasplaats, solarium, dekendrogers
Ideaal voor de paardenliefhebber! Derde schuur c.q. feestzaal. Prachtige tuin met vijvers en mooie wandelpaadjes, bossen en weilanden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.645.000
Kadastraal Inkomen
€ 5.582
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1931
Grond oppervlakte
41788 m2
Bewoonbare oppervlakte
550 m2
Referentie
11EP23XS6DXF
Makelaar Code
74132 Hs
EPC Waarde
536 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
20210813-0002451274-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Geen verkavelingsvergunning
Bestemming
agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
01 Nov 2023
€1.645.000 / De Boer & Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com