Home Te Koop Huis 2450 Meerhout
Veldstraat 63
Kaart

Veldstraat 63

2450 Meerhout Huis Te Koop

NIEUW: Te renoveren herenhuis met schitterende tuin op een rustige locatie. Dit fantastische eigendom ligt in het centrum van Meerhout, vlakbij winkels, de markt, openbaar vervoer en school. Deze eengezinswoning bezit veel authentieke kenmerken en bevindt zich op een perceel van 6a 90ca. De woning heeft een gevelbreedte van +/-10m, inclusief garage, en grenst met de gezellige, ingesloten tuin aan de Hoflaan aan de achterkant met een breedte van 8.50m.

De ruime herenwoning biedt vele mogelijkheden, zoals een combinatie van wonen en werken. De woning heeft drie verdiepingen en een kelder. Op de begane grond leidt een royale inkomhal naar de bovenverdiepingen. De woonkamer op de begane grond straalt grandeur uit met hoge plafonds met moulures, een massief eiken parketvloer en een prachtige schouwmantel. Vanuit hier heb je zicht op de mooie tuin. Later is een keuken bijgebouwd, compleet met berging en extra douche.

Een authentieke trap leidt naar de eerste en tweede verdieping, met vijf slaapkamers en een badkamer met toilet. In het topje van het huis bevindt zich een zolderkamer. Aan de achterzijde van de woning ligt de tuin met toegang tot de straat aan de achterkant - een plek om heerlijk tot rust te komen.

De woning heeft een opfrisbeurt nodig en wordt reeds voorzien van aardgas. Geïnteresseerd? Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging.

* * *

Veldstraat 63 - 2450 Meerhout - NIEUW : Te renoveren burgerwoning met een prachtige tuin. Rustig wonen.Dit prachtige pand is gelegen in het centrum van Meerhout en in de nabije omgeving van winkels, de Markt, openbaar vervoer, school,...Deze ééngezinswoning bevat tal van authentieke elementen. Ze is gelegen op een mooi perceel van 6a 90ca.Vooraan heeft de woning een woongevel van +/-10m inclusief garage. De gezellige ingesloten tuin grenst achteraan aan de Hoflaan met een breedte van 8.50m.De ruime burgerwoning biedt u tal van mogelijkheden, zoals een gezinswoning in combinatie met evt een (vrij) beroep.De woning bestaat uit 3 verdiepingen en beschikt tevens over een kelder.Op het gelijkvloers betreedt u de woning via een riante inkomhal naar de bovenverdiepingen. De woonkamer op het gelijkvloers maakt een zeer statige indruk met hoge plafonds met een moulure, massief eiken parketvloer en de mooie schouwmantel.Van hieruit heb je zicht op de mooie tuin. De keuken in combinatie met berging en bijkomende douche werd in een later stadium bijgebouwd.De authentieke trap brengt u naar de 1ste en 2de verdieping. Deze is ingericht met een 5-tal slaapkamers en een badkamer met toilet.In het topje van de woning bevindt zich de zolderkamer.Achteraan de woning bevindt zich de tuin met doorgang naar de achterliggende straat. Een locatie waar u tot rust kan komen.Deze woning dient gedeeltelijk gerenoveerd/opgefrist te worden.Er werd reeds aardgas voorzien.Interesse?Maak vandaag nog een afspraak voor plaatsbezoek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 382.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Referentie
6A6XU-GMBSN-
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
30 Nov 2022
€382.000 / thuismakelaar.be
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com