immo Kaart

, 2328 Meerle

Huis Te Koop in Meerle
44533 m² perceel
4 slaapkamers

Boerderij met diverse bijgebouwen op 4ha 45a 33ca. Unieke landelijke ligging in Meerle langs een oude dreef en met weids zicht over de velden rondom.

Ligging
Mooi gelegen in buitengebied, maar goed bereikbaar langs een goed aangsloten weg op korte afstand van Meerle, Meer en Hoogstraten. Bekijk het aanbod op Geopunt.

Beschrijving
Zeer goed onderhouden, vrij recent gerenoveerde, ruime bedrijfswoning op het gelijkvloers. De achterinkom met wasplaats geeft toegang tot de volledig uitgeruste keuken met mooi uitzicht over de tuin. Vanuit de keuken kom je makkelijk in de handige opbergkelder. Aansluitend bij de keuken, een ruime woonkamer met een gezellige houtkachel en veel lichtinval dankzij de grote raampartijen. Van de inkomhal kom je in de nachthal met daarop aansluitend 4 ruime slaapkamers, allemaal voorzien van ingebouwde maatkasten en bureau's en een badkamer met ligbad, douche en badkamermeubel. De zolder heeft een oppervlakte van 145m² en biedt nog vele mogelijkheden naar verdere afwerking en inrichting.

Bijgebouwen
Garage met werkplaats en platform met een oppervlakte van 161m²
Varkensstal met een oppervlakte van 294m²
Geitenstal met een oppervlakte van 106m²

Rondom de woning een mooie met oog voor detail aangelegde op het zuiden georiënteerde siertuin met waterpartij en zonneterras, voorzien van de nodige verhardingen en poorten.

Landbouwgrond
De boerderij wordt verkocht met 4ha 06a 35ca (of volgens behoefte) goed uitgeruste en vlot toegankelijke landbouwgrond die aansluit achteraan de boerderij. Zeer geschikt voor aardbeiteelt.

Deze boerderij op deze unieke locatie biedt tal van mogelijkheden voor wie wil ondernemen in agrarisch gebied. Bekijk vanuit de lucht.

Neem contact op voor meer informatie of voor een bezoek.

Stedenbouwkundige inlichtingen: vergunning uitgereikt (Vg), gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied (Lwag), geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd (Gmo), geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig (Gvkr), geen verkavelingsvergunning (Gvv) | EPC: 331kWh / m² jaar, label D | Waterinfo P-score A, G-socre A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
44533 m2
Referentie
XDURJ7V85B4S
Makelaar Code
20232696
EPC Waarde
331 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Feb 2023
€995.000 / Aertsen makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com