Kaart

Kasteelstraat 95

3670 Meeuwen-Gruitrode Huis Te Koop
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Kasteelstraat 95 - 3670 Meeuwen-Gruitrode - BEN nieuwbouwwoningen gelegen te Oudsbergen (Meeuwen-Gruitrode) met 3 slaapkamers en zolderverdieping. Deze woningen zijn gelegen aan de Kasteelstraat. De bewoonbare oppervlaktes bedragen 163,5 m² met een perceeloppervlakte van 4a60ca.
Extra troef: de zolderverdieping van 56,5 m² kan ingericht worden als extra slaapkamer met sanitair (leidingen zijn reeds voorzien).

Dit kleinschalig project met maar 4 half-open woningen wordt gebouwd met een hoge afwerkingsgraad. De woningen 7 en 8 werden intussen volledig afgewerkt en zijn instapklaar inclusief grondlaag verf! Kies je graag nog de afwerking volledig naar eigen smaak? Dan kan je opteren voor de woningen 9 en 10.

Oostgerichte tuinen met zicht op achterliggend groen maken het aangenaam vertoeven. De tuin wordt volledig omheind.

Een andere grote troef is het gunstige EPB met een maximum E-peil van een stuk onder 20! Dit wilt zeggen dat er de eerste 5 jaren geen kadastraal inkomen dient betaald te worden. Dit peil wordt gehaald door de technieken van de warmtepomp, de vloerverwarming zowel op het gelijkvloers als op het verdiep (mogelijkheid passief koelen), het ventilatiesysteem type D, de zonnepanelen van minimum 3700 Wp,...

Een carport is volgens de stedenbouwkundige voorschriften mogelijk. De tuin wordt volledig omheind, genivelleerd en aangevuld met teelaarde. Eveneens zal de oprit en het wandelpad naar de voordeur verhard worden. De verdere tuinaanleg is zelf te voorzien door te koper.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning met zicht op achterliggend groen, waarbij je onmiddellijk kan verhuizen of waar je graag de afwerking zelf nog kan bepalen?
Beiden opties zijn hier mogelijk!

Neem vandaag nog contact via info@jansenrealestate.be of 011 39 90 50. Vermelde prijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
-86FYFFP5P1F
Makelaar Code
5445644
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com