Kaart

Soetebeek 18

3670 Meeuwen-Gruitrode Huis Te Koop
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Soetebeek 18 - 3670 Meeuwen-Gruitrode - BEN nieuwbouwwoningen gelegen te Oudsbergen (Meeuwen) met 3, mogelijk 4 slaapkamers. Deze gezinswoningen liggen langs de verbindingsweg tussen Meeuwen en Bree. De bewoonbare oppervlaktes bedragen 166m² met perceeloppervlaktes van 4a58ca en 5a05ca.

Dit kleinschalig project met maar 2 woningen wordt gebouwd met een hoge afwerkingsgraad. De afwerking kan volledig naar eigen smaak gebeuren volgens het lastenboek. Doe je liever de afwerking zelf? Ook dit is mogelijk. Oostgerichte tuinen met zicht op achterliggend groen maken het aangenaam vertoeven.

Een andere grote troef is het gunstige EPB met een maximum E-peil van 30. Dit wilt zeggen dat er de eerste 5 jaren maar de helft van het kadastraal inkomen dient betaald te worden. Op vraag van de koper kan dit ook onder e-peil 20 worden voorzien (5 jaar geen kadastraal inkomen te betalen). Dit peil wordt gehaald door de technieken van de energiezuinige gasketel (vloerverwarming), het C+ ventilatiesysteem, de zonnepanelen van 2000WP, ...

De vloerverwarming is op aardgas (keuken, woonkamer en badkamer). Op de badkamer wordt een elektrische handdoekradiator extra voorzien. Ventilatie type C. Zonnepanelen aanwezig (2000WP). De carport is reeds vergund en kan eventueel voorzien worden door de bouwheer. De tuin is zelf aan te leggen door de koper.

Op zoek naar een nieuwbouwwoning met zicht op achterliggend groen, waarbij je de afwerking zelf kan bepalen of uitvoeren? Neem vandaag nog contact via info@jansenrealestate.be of 011 39 90 50.

Vermelde cascoprijs is exclusief registratie, BTW en notariskosten.

Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Referentie
X7I4COV-C9X3
Makelaar Code
4677412
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com