Home Te Koop Huis 9800 Meigem
Pastoriestraat 17
Kaart

Pastoriestraat 17

9800 Meigem Huis Te Koop
189 m² wonen
340 m² perceel
3 slaapkamers

Deze schitterende, volledig afgewerkte nieuwbouwwoning ligt in een groene omgeving vlakbij Deinze. Een werkelijke buitenkans! Op de begane grond ontdekt u een inkomhal met gastentoilet, een ruime, lichtovergoten woonkamer en een prachtige open keuken. Vanuit de keuken heeft u een heerlijk uitzicht op de aangelegde tuin. Verder beschikt de woning over een royale berging en een handige garage.

Op de eerste etage vindt u drie slaapkamers, waarvan één met dressing. Daarnaast is er een ruime badkamer uitgerust met een douche, ligbad en dubbele wastafel. Ook is hier een apart toilet aanwezig. Deze woning heeft tevens een ruime bergzolder!

De woning beschikt over vele extra's zoals zonnepanelen, een E-peil van maximaal 10, vloerverwarming met warmtepomp en een kwalitatieve afwerking. Bovendien zijn de tuinaanleg, oprit, terras en tuinafsluiting inclusief bij de prijs.

Bent u geïnteresseerd in deze prachtige nieuwbouwwoning? Neem dan snel contact op via info@excellent-vastgoed.be of bel ons op 09 380 09 74!

* * *

Pastoriestraat 17 - 9800 Meigem - NIEUWBOUWZONDAG 28 april 2024. Deze woning kan u op deze dag bezichtigen tussen 14.00 en 16.00 uur. Voor andere dagen kan u steeds een afspraak maken.
Deze prachtige en volledig afgewerkte nieuwbouwwoning, gelegen in een groene omgeving op een boogscheut van Deinze, is een echte opportuniteit!
Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de inkomhal met gastentoilet, een ruime en lichtrijke leefruimte met prachtige open keuken, die een heerlijk zicht biedt op de aangelegde tuin.
Een ruime berging en handige garage maken de gelijkvloerse verdieping compleet.
Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, waarvan 1 met dressing, een ruime badkamer met douche, ligbad en dubbele lavabo, alsook een afzonderlijk toilet.
Deze woning beschikt bovendien over een ruime bergzolder!
Andere troeven aan deze prachtige nieuwbouwwoning zijn: aanwezigheid van zonnepanelen, E-peil max 10, vloerverwarming met warmtepomp, kwalitatieve afwerking, aanleg van tuin, oprit, terras en tuinafsluiting ingrepen in de prijs!.
Interesse in deze prachtige nieuwbouwwoning? Neem dan snel contact op via info@excellent-vastgoed.be of 09 380 09 74!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 506.331
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2022
Grond oppervlakte
340 m2
Bewoonbare oppervlakte
189 m2
Referentie
2LKJD956A1E1
Makelaar Code
4099
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
gelegen in mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€506.331 / Excellent Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com