Home Te Koop Huis 1860 Meise
Kapellelaan 256
Kaart

Kapellelaan 256

1860 Meise Huis Te Koop
112 m² wonen
1000 m² perceel

Ontdek deze aantrekkelijke vrijstaande woning, gebouwd in 1991 op een royaal perceel van 10a. Ideaal voor wie veel ruimte nodig heeft en gelegen op loopafstand van scholen en openbaar vervoer. De woning verwelkomt u met een inkomhal, compleet met gastentoilet en wastafel. De L-vormige woonkamer (32m²) is uitgerust met een ingebouwde haard. De keuken (11m²) is volledig uitgerust met dubbele spoelbak, dampkap, koelkast, diepvries, oven en keramische kookplaat. Via de nachthal bereikt u de badkamer met ligbad, douche en wastafel. De woning beschikt over twee slaapkamers van respectievelijk 9m² en 13m². De ruime garage, met automatische sectionale poort, biedt plaats voor wasmachine en droogkast en herbergt de vernieuwde condensatieketel uit 2018. Een extra pluspunt is de volledig omheinde westelijk georiënteerde tuin, ideaal om de hele dag van de zon te genieten. De tuin heeft ook een stevig tuinhuis en moestuin. Bent u op zoek naar een gelijkvloerse woning met veel potentieel? Twijfel dan niet om een bezoek te brengen.

* * *

Kapellelaan 256 - 1860 Meise - Kom en ontdek deze charmante vrijstaande woning. Gebouwd in 1991 en gelegen op een royaal perceel van 10a, biedt deze woning enorm veel mogelijkheden voor wie ruimte nodig heeft. De woning is gelegen op wandelafstand van scholen en openbaarvervoer. We komen binnen in de inkomhal voorzien van gastentoilet met lavabo. De woonkamer van (32m²) is L-vormig en voorzien van een ingemaakte haard. De keuken (11m²) is uitgerust met een dubbele spoelbak, dampkap, koelkast, diepvries, oven en een keramische kookplaat. Langs de nachthal komen we in de badkamer voorzien van ligbad met douche, en spoelbak. De woning biedt 2 kamers, van 9m² en 13m². De garage die voorzien is van een automatische sectionale poort biedt meer dan voldoende ruimte, hier vinden we ook de aansluiting voor wasmachine en droogkast samen met de vernieuwde condensatieketel van 2018.
Een extra voordeel aan deze woning is de volledig afgesloten tuin die west georiënteerd is en waar je volle dagen van de zon kan genieten. De tuin is ook voorzien van een stevig tuinhuis en moestuin waar je jezelf helemaal in kan uitleven.
Ben je opzoek naar een gelijkvloers woning met veel mogelijkheden? Aarzel dan niet voor een bezoek.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.105
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
1000 m2
Bewoonbare oppervlakte
112 m2
Referentie
CRZITTV82YGY
EPC Waarde
296 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240327-0003192545-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€449.000 / ERA Immo Toye
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com