Home Huis 1860 Meise
Kleine Wouwer 20
Kaart

Kleine Wouwer 20

1860 Meise Huis
320 m² wonen
600 m² perceel
4 slaapkamers
€595.000

Ontdek deze unieke architectenwoning, de eerste van zijn soort, gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving in Meise. Deze praktische villa is ontworpen met een open indeling waarbij alle woonruimtes vloeiend in elkaar overlopen. De ruime, lichte woonkamer met open haard loopt naadloos over in de eetkamer en de open keuken. Zowel de keuken als de eethoek hebben toegang tot de gezellige tuin met een vijver en een terras, perfect voor een ontbijt in de lentezon of een zomerse lunch.

Op de eerste verdieping leidt de nachthal met handige ingebouwde kasten naar vier ruime slaapkamers, elk met grote schuiframen en een eigen balkon. De onlangs gerenoveerde badkamer beschikt over een inloopdouche en vloerverwarming, en elke kamer is uitgerust met een wastafel. Een van de kamers heeft zelfs een ingebouwde doucheruimte.

De ruime zolder, die de volledige breedte van het huis beslaat, biedt tal van mogelijkheden voor extra woonruimte of extra slaapkamers. Aan de voorkant van de woning is er voldoende parkeergelegenheid en de inpandige garage aan de achterkant geeft via een schuifraam toegang tot de tuin, ideaal voor de was.

Bovendien is de droge kelder zeer geschikt als wijnkelder. Tot slot is het belangrijk om te vermelden dat er geïnvesteerd is in zonnepanelen en een aansluiting op de regenwaterput, wat bijdraagt aan lagere verbruikskosten.

* * *

Kleine Wouwer 20 - 1860 Meise - Deze originele architectenwoning van de eerste eigenaars is een praktische villa, gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt te Meise. De gelijkvloerse verdieping werd zo uitgetekend dat alle leefruimtes in elkaar overlopen. De grote en lichtrijke leefruimte met open haard gaat naadloos over in de eetkamer, die dan weer aansluit op de open keuken. Zowel de keuken als de eethoek geven uit op de aangename tuin met vijvertje en een ideaal terras voor een ontbijt in het lentezonnetje of een zomerse lunch. Op de eerste verdieping geeft de nachthal met praktische ingebouwde kasten uit op 4 ruime slaapkamers met grote schuiframen en elk een balkon. De badkamer werd recent vernieuwd met inloopdouche en vloerverwarming, alle kamers zijn uitgerust met een wastafel, en één kamer is ook voorzien van een ingebouwde douchekamer. De grote zolder die de volledige spanwijdte van het huis overkapt, biedt geweldige mogelijkheden om er een extra leefruimte van te maken of in te richten met extra kamers. Voor de woning is veel parkeerruimte, de inpandige garage geeft aan de achterkant met een schuifraam uit op de tuin, ideaal om de was en de plas te organiseren. De droge kelder is uitermate geschikt als wijnkelder. En tenslotte is het niet onbelangrijk te vermelden dat er werd geïnvesteerd in zonnepanelen en een aansluiting op de regenwaterput, wat de verbruikskosten ten goede komt.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 595.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
600 m2
Bewoonbare oppervlakte
320 m2
Referentie
7DRH8M23KN97
Makelaar Code
5934922
EPC Waarde
400 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
3188530-RES-1EPC klasse: DDubbele beglazing: JaRamen: HoutElektriciteitskeuring: Ja
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€595.000 / Domus Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com