Home Te Koop Huis 1860 Meise
Krogstraat 165
Kaart

Krogstraat 165

1860 Meise Huis Te Koop
335 m² wonen
1578 m² m² perceel
5 slaapkamers

Deze prachtig gelegen villa in Meise, dichtbij het centrum en op een perceel van 15a78ca, is een parel voor natuurliefhebbers. Gelegen aan de beroemde 'zes wegjes', een favoriete route voor fietsers en wandelaars, biedt deze woning rust en ontspanning. De villa is ook perfect voor gemengd gebruik dankzij een apart kantoor en ruime parkeergelegenheid.

Op de begane grond vindt u een gastentoilet bij de ingang, een ruime woonkamer met een open keuken, een bureau, een leeshoek en een ruim salon met een prachtig uitzicht op de tuin en zwemvijver. Aangrenzend aan de keuken is er een berging, wasplaats en wijnopslag. Ook bevindt zich op de begane grond een slaapgedeelte met een slaapkamer en badkamer.

Op de eerste verdieping vindt u een doucheruimte en vier slaapkamers, waarvan één kan worden omgezet in een inloopkast of extra woonkamer. Uw auto's kunnen veilig worden geparkeerd in de dubbele garage en carport.

De Nationale Plantentuin, openbaar vervoer, winkels en scholen zijn op loopafstand. Dankzij de nabijheid van de A12 is deze villa een uitstekende uitvalsbasis voor pendelaars naar Antwerpen en Brussel.

Geniet van het vrije, groene uitzicht over de velden vanuit deze villa. Met een EPC van 216 kWh/m2 en UC:3144415 is dit een unieke kans voor wie op zoek is naar een villa met landelijk uitzicht.

* * *

Krogstraat 165 - 1860 Meise - Uitstekend gelegen villa op een perceel van 15a78ca, nabij het centrum van Meise in een rustige eenrichtingsstraat. Aan de befaamde ‘zes wegjes’, gekend bij vele fietsers en wandelaars. De woning is ook ideaal voor gemengd gebruik door een apart bureel en ruime parking. Het gelijkvloers bevat een inkom met gastentoilet, ruime woonkamer met enerzijds de open- ingerichte keuken, bureau, leeshoek en anderzijds ruim salon met een prachtig zicht op tuin met zwemvijver. Aanpalend de keuken vinden we berging, wasplaats en wijnberging. Verder bevat het gelijkvloers ook een slaapgedeelte met slaapkamer en badkamer. Het verdiep herbergt een douchekamer & 4 slaapkamers waarvan 1 mogelijke inloopdressing of extra woonkamer. De wagens kunnen we veilig stallen in de dubbele garage en carport. De Nationale Plantentuin, openbaar vervoer, winkels en scholen bevinden zich op wandelafstand en de ligging biedt een uitstekende uitvalsbasis voor al wie naar Antwerpen en Brussel moet (via A12). Dit is een buitenkans voor al wie graag in een villa met zicht op de velden woont, met een vrij & groen (agrarisch) zicht. EPC:216 kWh/m2, UC:3144415

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 995.000
Kadastraal Inkomen
€ 3.154
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1991
Grond oppervlakte
1578 m² m2
Bewoonbare oppervlakte
335 m2
Referentie
RSI44-B84GTB
Makelaar Code
24-w08-2
EPC Waarde
216 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
3144415
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€995.000 / Colorcasa
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com