Home Te Koop Huis 3320 Meldert
Meerstraat 6-B-en-C
Kaart

Meerstraat 6-B-en-C

3320 Meldert Huis Te Koop
250 m² wonen
515 m² perceel
3 slaapkamers

* * *

Meerstraat 6-B-en-C - 3320 Meldert - Omschrijving: deze mooie, instapklare en naar smaak af te werken woningen in halfopen bebouwing bevinden zich in Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. De woning biedt heel aangename, heldere en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en de zolderverdieping biedt een polyvalente ruimte die naar wens kan ingericht worden. Achteraan de woning is er plaats voor een zonneterras en tuin.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zit- en eetkamer, open keuken, technische ruimte en wasplaats, toiletruimte
Eerste verdieping: nachthal, 3 slaapkamers, badkamer, toiletruimte
Zolderverdieping: polyvalente ruimte
Oprit en tuin
Ligging: de woningen bevinden zich in het centrum van Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Tienen bevindt zich op 8 km en de aansluiting met de E40 op een 10-tal km.
Deze woningen zijn onmiddellijk beschikbaar.Deze gezinswoning is onmiddellijk beschikbaar.
INDELING

Deze beschrijving is die van woning nummer 6B. Nummer 6C is nagenoeg identiek.
Gelijkvloers
Inkomhal: de inkomhal is aangenaam helder dankzij de raampartij naast de voordeur. Rechtdoor in de inkomhal leidt tot de open doorgang naar de zitkamer en tot de deuren naar de toiletruimte en de berging. De vloer op het gelijkvloers is bekleed met een grote, lichtgrijze keramische tegel.
Zit- en eetkamer: via een open doorgang rechts in de inkomhal bereikt men eerst de zitkamer, waar een brede, vaste raampartij uitgeeft op de oprit en voortuin. Aan tuinkant is er plaats voor de eetkamer en open keuken, waar een brede raampartij met dubbel schuifraam uitgeeft op de tuin achteraan de woning.
Open keuken: de volledig ingerichte, open keuken biedt een keukeneiland en een ingerichte keukenwand. Het keukeneiland beschikt over een wastafel, een ingebouwde vaatwasmachine en kastruimte onder het aanrecht. Langs de andere kant van het eiland is het gezellig aanschuiven op hoge barstoelen. De keukenwand is ingericht met een inductiekookplaat en dampkap, een ingebouwde koelkast, een combi-oven en verder veel praktische bergkasten en -lades boven en onder het aanrecht en in de kolomkasten.
Technische ruimte en wasplaats: van de inkomhal en de keuken leiden deuren naar de technische ruimte en wasplaats, die zich deels onder de trap naar de bovenverdieping bevindt. Hier staat de warmtepomp en zijn de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast.
Toiletruimte: een deur links in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van een hangtoilet en lavabo.
Eerste verdieping
Via de trap die zich tussen de zit- en eetkamer bevindt, bereikt men de nachthal op de eerste verdieping, waar de vloer overal bekleed is met parket. In de nachthal zorgt een enkele raampartij voor aangenaam daglicht.
3 slaapkamers: de master bedroom is een ruime kamer met een raampartij in 3 delen die uitgeeft aan de voorkant van de woning. Ook de 2 andere kamers hebben aangename afmetingen en beschikken elk over een dubbel raam dat uitgeeft aan tuinkant.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een dubbel lavabomeubel met opberglades onderaan, een brede spiegel bovenaan, een ligbad, een inloopdouche en een handdoekradiator. Het dubbele raam in de badkamer geeft uit aan de voorkant van de woning. De vloer en de wanden aan het ligbad en de inloopdouche zijn bekleed met dezelfde lichtgrijze tegel als op het gelijkvloers.
Aparte toiletruimte: de aparte toiletruimte op de verdieping is uitgerust met een hangtoilet. De vloer is bekleed met dezelfde lichtgrijze tegel als op het gelijkvloers.
Zolderverdieping
Multifunctionele ruimte
De vaste trap leidt vervolgens tot de zolderverdieping, een polyvalente ruimte die naar wens ingericht kan worden. Hier bevindt zich ook het ventilatiesysteem. Drie velux ramen en een bijkomende raampartij zorgen hier voor veel aangenaam daglicht. In deze ruimte is de vloer bekleed met vinylparket.
Oprit en tuin
De oprit vooraan de woning biedt plaats aan meerdere wagens. Een pad rechts van de woning leidt van de oprit naar de omheinde tuin, die is aangelegd met een grasperk.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in aluminium met dubbele beglazing
- CV met geothermische warmtepomp, vloerverwarming op het gelijkvloers en de eerste verdieping
- D-ventilatiesysteem
- Vrijstelling kadastraal inkomen de eerste 5 jaar na aankoop
Conclusie:
Deze 2 mooie, instapklare en naar smaak af te werken woningen in halfopen bebouwing bieden heel aangename, heldere en open leefruimtes op het gelijkvloers. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en de zolderverdieping biedt een polyvalente ruimte die naar wens kan ingericht worden. Achteraan elke woning is er plaats voor een terras en tuin. De woningen bevinden zich in het centrum van Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. Bushaltes zijn vlakbij, het station van Tienen bevindt zich op 8 km en de aansluiting met de E40 op een 10-tal km.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 640.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
515 m2
Bewoonbare oppervlakte
250 m2
Referentie
H90HHXCLFB81
EPC Certificaat
Startverklaring EPB
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Sep 2023
€640.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com