Kaart

Babelom 11

3320 Meldert Huis Te Koop
183 m² wonen
2478 m² perceel
4 slaapkamers

* * *

Babelom 11 - 3320 Meldert - Omschrijving: deze gerenoveerde woning in open bebouwing bevindt zich temidden van het groen in Meldert, een deelgemeente van Hoegaarden. De woning biedt fijne leefruimtes op het gelijkvloers, 4 kamers op de verdieping en een gewelfde kelder met 3 compartimenten. Achteraan de woning is er een volledig omheinde tuin met een gezellige zithoek, een grasperk en een groot stuk weiland.
Omvattende:
Gelijkvloers: inkomhal, zitkamer, eetkamer, open keuken, inkomhal zijkant, berging en wasplaats, doucheruimte, toiletruimte
Eerste verdieping: nachthal, 4 slaapkamers, badkamer
Zolderverdieping: bergzolder
Kelderverdieping: gewelfde kelder met 3 compartimenten
Oprit, terras en omheinde tuin: oprit met carport, omheinde tuin met terras en tuinhuis, weiland
Ligging: de woning bevindt zich in Meldert, een landelijke deelgemeente van Hoegaarden. Bushaltes zijn op 700m, het station van Vertrijk en ook de aansluiting met de E40 zijn op een 7-tal km afstand.
De beschikbaarheid van deze woning is onderling overeen te komen.
INDELING
Inkomhal: de inkomhal is aangenaam helder dankzij de vaste raampartij boven de voordeur. Rechts leidt een deur met glaspanelen naar de eetkamer en keuken, links leidt een deur naar de zitkamer. Rechtdoor gaat tot de trap naar de bovenverdieping en tot de deur naar de toiletruimte. De vloer in de inkomhal is bekleed met een grote, zwarte keramische tegel.
Zitkamer: de deur links in de inkomhal leidt tot een fijne, ruime zitkamer die momenteel is ingericht als bureau. Drie dubbele raampartijen zorgen hier voor aangenaam daglicht. De vloer is bekleed met dezelfde donkere tegel als in de inkomhal.
Eetkamer: via de deur met glaspartijen rechts in de inkomhal bereikt men de eetkamer, waar 2 dubbele ramen uitgeven aan de voorkant van de woning en een dubbele raamdeur uitgeeft aan de zijkant. Van de eetkamer leidt een open doorgang naar de keuken. De vloer in de eetkamer is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal.
Open keuken: de volledig ingerichte keuken is ingericht met een wastafel met druipvlak, een vitrokeramische kookplaat en dampkap, een ingebouwde vaatwasmachine, koelkast en oven en opberglades en -kasten boven en onder het aanrecht. Drie dubbele raampartijen zorgen hier voor het nodige daglicht. Van de keuken leidt een deur naar een tweede inkomhal aan de zijkant van de woning. De vloer in de keuken is bekleed met dezelfde donkere tegel als in de inkomhal.
Inkomhal zijkant: via de buitendeur met matte glaspartij aan de zijkant van de woning bereikt men een tweede inkomhal. Links leidt een deur naar de keuken, rechtdoor tot de deur naar de kelder en rechts naar de berging en wasplaats. De vloer is bekleed met dezelfde tegel als elders op het gelijkvloers.
Berging en wasplaats: hier zijn de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast en bevinden zich de CV-ketel (mazout) en boiler. Twee dubbele raampartijen zorgen hier voor daglicht en verluchting. De vloer in deze ruimte is betegeld en de wanden zijn over de volledige hoogte bekleed met OSB-platen.
Doucheruimte: een deur in de berging leidt naar een doucheruimte op het gelijkvloers, uitgerust met een enkel lavabomeubel met spiegel bovenaan, een kolomkast en een instapdouche. De vloer is bekleed met dezelfde donkere tegel als elders op deze verdieping en de muren zijn tot op stahoogte bekleed met een beige tegel.
Toiletruimte: een deur rechtdoor in de inkomhal leidt tot de toiletruimte op het gelijkvloers, voorzien van een hangtoilet en lavabo. De vloer in de toiletruimte is bekleed met dezelfde tegel als in de inkomhal en de wanden zijn tot op stahoogte bekleed met geassorteerde donkere en beige tegels.
Eerste verdieping
Via de trap in de inkomhal bereikt men de nachthal op de verdieping, waar de vloer bekleed is met laminaat. Het dubbele raam in de nachthal geeft uit aan tuinkant en zorgt hier voor fijn daglicht.
4 slaapkamers: de slaapkamers op deze verdieping hebben alle 4 heel aangename afmetingen en elke kamer beschikt over 2 dubbele raampartijen. De 2 kamers aan de voorkant van de woning hebben een wand met ingebouwde kasten en in een van de kamers bevindt zich het trapluik naar de zolder. De vloer in de slaapkamers is bekleed met dezelfde laminaat als in de nachthal.
Badkamer: de badkamer is uitgerust met een enkel lavabomeubel met opbergkastjes onderaan, een spiegelkast en een kolomkast, een ligbad en een hangtoilet. Een dubbel raam met een vast raampaneel bovenaan zorgt ook hier voor daglicht en verluchting. De vloer is bekleed met een donkere laminaat en de wanden zijn bekleed met een beige tegel.
Zolderverdieping
Via het trapluik in een van de kamers bereikt men de zolderverdieping, die dient als bergzolder.
Gewelfde kelder
Via de deur in de inkomhal aan de zijkant van de woning bereikt men de trap naar de gewelfde kelder, die 3 compartimenten biedt. Hier wordt het water ingeleid en bevinden zich de circulatiepomp voor het regenwater en de 3 mazouttanks. De vloer in de kelder is gebetonneerd.
Oprit, omheinde tuin met terras en tuinhuis
De verharde oprit leidt tot een carport en biedt plaats aan meerdere wagens. Achteraan de oprit leidt een poort naar het weiland dat bij het perceel hoort. Links van de woning leidt een tuinpoortje langs de zijdeur heen tot aan een gezellige zithoek. Het grindpad loopt vervolgens verder tot aan het tuinhuis. Het eerste deel van de tuin is aangelegd met gras en van hieruit leidt een poort tot het achterliggende weiland.
Bijzondere specificaties en aandachtspunten:
- Schrijnwerk in hout met dubbele beglazing
- CV op stookolie
Conclusie:
Deze mooie woning in open bebouwing biedt fijne leefruimtes op het gelijkvloers, 4 kamers op de verdieping en een gewelfde kelder met 3 compartimenten. Achteraan de woning is er een volledig omheinde tuin met een gezellige zithoek, een grasperk en een groot stuk weiland. De woning bevindt zich in Meldert, een landelijke deelgemeente van Hoegaarden. Bushaltes zijn op 700m, het station van Vertrijk en ook de aansluiting met de E40 zijn op een 7-tal km afstand.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 499.000
Kadastraal Inkomen
€ 674
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1874
Grond oppervlakte
2478 m2
Bewoonbare oppervlakte
183 m2
Referentie
RKPNU5NWQ62C
EPC Waarde
212 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
1177494
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Neen
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
Agrarisch gebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€499.000 / Itimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com