Home Te Koop Huis 9310 Meldert
Affligemdreef 284
Kaart

Affligemdreef 284

9310 Meldert Huis Te Koop
393 m² wonen
3.582 m² perceel
3 slaapkamers

Affligemdreef 284 - 9310 Meldert - Deze vrijstaande woning (alles gelijkvloers) beschikt over een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een ruime en lichtrijke woonkamer, een volledig ingerichte open keuken met kookeiland (incl. inductiekookplaat, koelkast, vaatwas, stoomoven, oven, combi-oven van kwaliteitsmerk "Miele") en aansluitend de eetplaats. Grenzend aan de keuken vindt men nog een handige berging met wasplaats.

Verder biedt deze woning nog een bureauruimte en 3 ruime slaapkamers waarvan 1 met badkamer (douche, lavabomeubel en toilet), 1 met dressing én badkamer (douche, bad, lavabomeubel en toilet) en nog 1 slaapkamer met doucheruimte en lavabo.

Deze woning is voorzien van o.a. dubbele beglazing, CV op stookolie, zonnepanelen, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Achteraan bevindt zich het (deels overdekt) terras voorzien van een mooie vijver. Er is tevens een overdekt buitenzwembad aanwezig met loungebar en wellnessruimte (incl. jacuzzi, sauna en douche).

Een extra troef is de lange oprijlaan met voldoende parkeergelegenheid en aansluitend de dubbele garage (voorzien van automatische poort).

Deze unieke woning is gelegen op een prachtig, ruim perceel (van maar liefst 35 are) in natuurgebied waardoor men over een geweldig uitzicht beschikt! Ideaal voor wie graag geniet van luxe in een oase van rust! Verder situeert deze woning zich op korte afstand van golfterrein "De Kluizen" en op slechts een boogscheut van Affligem! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Nathaly via nathaly@immotijl.be of 0486 17 07 61.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
3.582 m2
Bewoonbare oppervlakte
393 m2
Referentie
XLGLEHXGUHRE
Makelaar Code
5946158
EPC Waarde
342 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Natuurgebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€875.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com