Home Te Koop Huis 9090 Melle
Petegemstraat 16
Kaart

Petegemstraat 16

9090 Melle Huis Te Koop
164 m² wonen
443 m² perceel
3 slaapkamers

Welkom bij deze instapklare woning, prachtig gelegen in de rustige Vogelhoek van Melle, aan het einde van een doodlopende straat. Deze woning beschikt over een ruime en zonnige tuin, en biedt naast een terras ook ruimte voor een garage of grote tuinberging.

Bij binnenkomst in de goed georganiseerde inkomhal vind je een gastentoilet en opbergruimte. Verder leidt de hal naar de royale woon- en eetkamer. De lichte keuken is erg uitnodigend, met aansluitend een praktische doucheruimte en berging.

De eerste verdieping herbergt een tweede toilet, drie ruime slaapkamers - elk met voldoende plek voor een tweepersoonsbed - en een comfortabele badkamer met een ligbad compleet met douchescherm. De tweede verdieping biedt extra opbergruimte in de vorm van een grote zolder met voldoende stahoogte.

Met zijn gunstige EPC score van 193 en uitstekende algehele staat, kan deze woning met recht een vastgoedtopper genoemd worden! Geïnteresseerd? Stuur dan vandaag nog een mail om een bezichtigingsafspraak te plannen. UC: 3206031.

* * *

Petegemstraat 16 - 9090 Melle - Gelegen te Melle Vogelhoek, in een doodlopende straat. Instapklare woning met ruime tuin. Indeling: via de inkomhal (voorzien van zijn gastentoilet en opbergruimte) begeven we ons naar de ruime woon- en eetkamer. Lichtrijke keuken met achterliggend een doucheruimte en berging. Zonnig terras en nieuw aangelegde tuin met ruimte voor een garage of grote tuinberging. Op de eerste verdieping treffen we een tweede toilet, 3 slaapkamers waar overal een tweepersoonsbed in past en de badkamer voorzien van ligbad met zijn douchescherm. De 2de verdieping is een grote opbergzolder waar je perfect kan rechtstaan. Als we de ligging bekijken, in combinatie met zijn algemene staat en gunstig epc kunnen we dit pand alleen maar een vastgoedtopper noemen! Interesse? Mail dan vandaag nog voor uw afspraak! EPC: 193 UC: 3206031. SI in aanvraag.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 447.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.135
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
443 m2
Bewoonbare oppervlakte
164 m2
Referentie
-FTA5F7JBRJ5
Makelaar Code
3692183
EPC Waarde
193 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
10 Apr 2024
€447.000 / Immo-T
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com