Home Te Koop Huis 9120 Melsele
Bergmolenstraat 57
Kaart

Bergmolenstraat 57

9120 Melsele Huis Te Koop
14055 m² wonen

Gelegen in de levendige Bergmolenstraat van Melsele, bieden wij u deze schitterende, instapklare nieuwbouw BEN (Bijna-EnergieNeutraal) woning aan. Met zijn diepe tuin, ruim terras en ruime parkeergelegenheid nabij, vormt deze woning de perfecte thuishaven.

In de woning wordt u verwelkomd in de hal, die is uitgerust met een apart toilet, een royale technische berging en plaats voor uw fietsen. Voorbij de hal opent de gezellige woonkamer zich, gevolgd door de eetkamer en de praktisch ingerichte keuken. Een groot schuifraam verbindt deze ruimtes met het zonnige terras en de uitnodigende tuin.

Op de eerste verdieping vindt u twee comfortabele slaapkamers, een stijlvolle badkamer en een apart toilet. Via een vaste trap bereikt u de zolder die prachtig afgewerkt is als derde slaapkamer.

Criteria als duurzaamheid en energie-efficiëntie worden in deze woning hoog in het vaandel gedragen. Dit wordt onderstreept door de installatie van een lucht/water warmtepomp met vloerverwarming op alle niveaus, alsook zonnepanelen zoals gespecificeerd in de EPB-studie. Met een E-peil van E30 of lager, voldoet deze woning aan alle geldende energienormen. Bovendien kan bij aankoop mogelijk gebruik gemaakt worden van een gereduceerd btw-tarief van 6% en een vermindering van de onroerende voorheffing.

Houd er rekening mee dat de gecommuniceerde prijs exclusief btw is, en geen registratie- of notariskosten bevat. Voor meer details kunt u altijd vrijblijvend de plannen en het lastenboek op afspraak bezichtigen.

* * *

Bergmolenstraat 57 - 9120 Melsele - Deze instapklare nieuwbouw BEN (Bijna-energieneutraal) woning is gelegen in de Bergmolenstraat in het centrum van Melsele. U beschikt over een diepe achterliggende tuin met ruim terras en voldoende parkeergelegenheid in de straat.

De indeling van de woning is als volgt: U betreedt de nieuwbouw woning via de inkomhal. In de hal is er een apart toilet, een ruime technische berging en een fietsenberging. Verder door heeft u de gezellige zithoek met aansluitend de eethoek en keuken. Via het grote schuifraam bereikt u het terras en de tuin.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Via de vast trap bereikt u de zolderverdieping, volledig afgewerkt als derde slaapkamer.

Nog enkele troeven van dit pand: Lucht/water warmtepomp met vloerverwarming zowel op het gelijkvloers als op de verdiepingen, zonnepanelen zijn voorzien volgens de EPB-studie, een laag energiepeil conform de geldende normen E-peil van E30 of lager, verlaagd btw-tarief van 6% mogelijk en vermindering van de onroerende voorheffing.
Als we spreken over de prijs is dat exclusief btw, zonder registratie- en notariskosten!
De plannen & lastenboek zijn op afspraak en zeer vrijblijvend te bekijken.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 394.000
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
14055 m2
Referentie
V0U40R36UK-9
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Niet van toepassing
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
15 Apr 2024
€394.000 / .be build
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com