Home Te Koop Huis 8930 Menen
Ontvoogdingsstraat 33
Kaart

Ontvoogdingsstraat 33

8930 Menen Huis Te Koop
105 m² wonen
86 m² perceel
3 slaapkamers

Ben je op zoek naar een ruime, gerenoveerde woning in het centrum van Menen? Deze prachtige stek biedt alles wat je nodig hebt. De woning opent haar deuren in een inkomhal met toegang tot een praktische technische ruimte, voorzien van een uitgietbak en voldoende plaats voor onder andere een wasmachine, droogkast en diepvriezer. Voor bezoekers is er een apart gastentoilet.

Het hart van de woning wordt gevormd door een heldere, open leefruimte met moderne keuken. De keuken beschikt over alle benodigde faciliteiten zoals een oven, koelkast, kookplaat, dampkap en vaatwasmachine. Dankzij een lichtkoepel en een groot schuifraam baadt de leefruimte in het licht en geniet je van een leuk zicht op de gezellige stadstuin.

De eerste verdieping biedt ruimte aan een royale slaapkamer en een fraaie badkamer met dubbele lavabo, douche en toilet. Twee extra kamers vind je op de tweede verdieping.

Geen zorgen over parkeren: een ruime garage met elektrische poort, bereikbaar via een parallelle straat, staat garant voor een vlotte parkeerervaring.

Warmte in de woning wordt verzorgd door centrale verwarming op aardgas en het elektriciteitskeuringsverslag is conform.

Deze woning ligt in een rustige straat, maar toch nabij het levendige stadscentrum. Ontdek deze parel van een huis en geniet van de vele voordelen die een gerenoveerd pand te bieden heeft.

* * *

Ontvoogdingsstraat 33 - 8930 Menen - Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers, stadstuin en garage! Gelegen in het centrum van Menen ….

We komen de woning binnen in de inkomhal en vinden er toegang tot de technische ruimte langs de voorzijde van de woning. Naast een uitgietbak is er hier plaats voor een wasmachine, droogkast, diepvriezer, …. Verder is er op de gang een gastentoilet. Vervolgens stappen we naar de leefruimte met open keuken. De keuken is uitgerust met een oven, koelkast, kookplaat, dampkap en vaatwasmachine.
Door de lichtkoepel en het grote schuifraam is in de leefruimte heel lichtrijk. Er is ook zicht op de kleine maar leuke stadstuin.
Op de eerste verdieping is er een mooie, grote slaapkamer en de badkamer. De badkamer heeft een dubbele lavabo, douche en toilet.
Vervolgens zijn er op de tweede verdieping nog twee kamers.
Via de stadstuin kunnen we naar de ruime garage. Deze garage met elektrische poort is bereikbaar via de parallelle straat. U heeft dus nooit parkeerproblemen.

Centrale verwarming op aardgas. Conform elektriciteitskeuringsverslag.

We vinden deze woning terug in een rustige straat met een goede verbinding naar het stadscentrum! Een gerenoveerde woning met alle troeven! Een pareltje!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 229.000
Kadastraal Inkomen
€ 371
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
86 m2
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
SJ97KPOI41LA
Makelaar Code
TK2033
EPC Waarde
310 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20231125-0003045795-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€229.000 / Bix Estate
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com