Home Te Koop Huis 8930 Menen
Bruggestraat 20
Kaart

Bruggestraat 20

8930 Menen Huis Te Koop
314 m² perceel
4 slaapkamers

Betreed deze unieke woning via de driedubbele voordeur en laat je verrassen door de lichtrijke leefruimte, die op een originele manier wordt verlicht door twee prachtige koepels. Authentieke elementen zoals de twee schouwen geven charme aan de ruimte, welke naadloos aansluit op de keuken. Verder beschikt de woning over een ruime berging met extra verdieping en zolder, waardoor je nooit bergruimte te kort zal komen.

De buitenruimte van dit huis is ook indrukwekkend. Met drie terrassen die trapsgewijs naar beneden leiden naar een zeer zonnige tuin, compleet met tuinhuis, zul je volop kunnen genieten van de buitenlucht.

Op de bovenliggende verdiepingen vind je vier grote slaapkamers en een badkamer met aansluitende bergruimte. De volledige begane grond is onderkelderd en bereikbaar vanaf de traphal, dus er is voldoende ruimte om al je spullen op te bergen.

Met een energielabel E en een EPC van 460 kWh/m²/jaar, zijn er renovatiewerkzaamheden vereist om deze woning energiezuiniger te maken. De P-score en G-score zijn echter beide A, wat wijst op een goede prestatie qua energieverbruik.

Deze woning biedt dus een uitstekende mogelijkheid voor iemand die op zoek is naar een woning met een uniek karakter en veel potentieel.

* * *

Bruggestraat 20 - 8930 Menen - Originele winkelpui met bovenlicht met glasdallen .
Via de 3-dubbele deur komt u binnen in de lichtrijke leefruimte met 2 originele koepels, 2 authentieke schouwen, aansluitend de keuken, ruime berging met verdieping en zolder. Er lopen 3 terrassen trapsgewijs naar de grote, zeer zonnige tuin met tuinhuis.
Op de eerste verdieping 2 grote slaapkamers, via de overloop de badkamer met aansluitend een bergruimte. Op de tweede verdieping terug 2 grote slaapkamers.
De volledige winkelruimte is onderkelderd ( bereikbaar via de traphal ).
EPC : 460 kWh/m²/jaar Energielabel E Renovatieverplichting
P-score : A G-score : A

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 260.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.256
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
314 m2
Referentie
9QOC5BO186CQ
EPC Waarde
460 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€260.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com