Home Te Koop Huis 1785 Merchtem
Sint-Guduladreef 13
Kaart

Sint-Guduladreef 13

1785 Merchtem Huis Te Koop
253 m² wonen
1230 m² perceel

ERA Key One presenteert exclusief deze prachtige architectenwoning, gelegen in een rustige residentiële wijk in Hamme, een deelgemeente van Merchtem. De woning geniet een gunstige ligging nabij het centrum van Wemmel, waar je tal van faciliteiten zoals supermarkten, scholen, een bakker, restaurants en lokale handelaars vindt. Ook is er een goede verbinding met het openbaar vervoer en de belangrijkste invalswegen.

Enkele absolute pluspunten van deze woning zijn de mooie landelijke ligging met wandelpaden in de buurt, de vlotte bereikbaarheid van de Ring van Brussel, een prachtige tuin met grote terrassen en een vijver, vijf slaapkamers, veel ingebouwde kasten, een overdekte carport met extra parkeerplaats voor bezoekers, automatische zonnewering (met vernieuwde elektronica in 2022), en een uitstekend EPC-label B dankzij onder andere nieuwe crepi (2023), zonnepanelen van 4.8 KwP, een hoogrendementsketel op gas, een open haard met cassette en een waterontkalker (2023).

De woning bestaat uit twee niveaus. Op het gelijkvloers vind je een carport, ruime inkomhal, vestiaire, aparte WC met handwasser, een bureauruimte of slaapkamer, een badkamer met ligbad, twee extra slaapkamers, een tweede badkamer met douche, een technisch lokaal, berging, terras, tuin, extra berging en een wijnkelder. Op de eerste verdieping bevindt zich een traphal, een extra bureauruimte of slaapkamer, een eetruimte, halfopen keuken, leefruimte, tweede terras, berging en toegang tot de tuin via een brug.

De woning heeft een perceel van 12a 30ca en een bewoonbare oppervlakte van 253m². Bekijk zeker de video voor een virtuele rondleiding en neem contact op met je ERA makelaar voor een bezoek!

* * *

Sint-Guduladreef 13 - 1785 Merchtem - ERA KEY ONE STELT JE IN EXCLUSIVITEIT DEZE PRACHTIGE ARCHITECTENWONING VOOR IN EEN RUSTIGE RESIDENTIËLE WOONWIJK TE HAMME.
De woning is goed en uiterst rustig gelegen te Hamme, een deelgemeente van Merchtem. Het centrum van Wemmel is gelegen in de nabijheid, waar men tevens verschillende faciliteiten terugvindt zoals : supermarkten, scholen, bakker, restaurants, lokale handelaars … Er is ook een goede verbinding met het openbaar vervoer en met de belangrijkste invalswegen.

+++ Absolute troeven : Mooie landelijke ligging (wandelpaden dichtbij!), Ring van Brussel makkelijk bereikbaar, mooie tuin met grote terrassen en vijver, 5 slaapkamers, veel ingemaakte kasten, overdekte carport + parking voor bezoekers, automatische zonnewering (elektronica vernieuwd in 2022), uiterst goede EPC met label B (nieuwe crepi (2023), zonnepanelen 4.8 KwP, hogerendementsketel op gas, open haard met cassette), waterontkalker (2023),... Zeker een bezoek waard !

Samenstelling
NIVEAU 0
Carport - ruime inkomhal – vestiaire – aparte WC (1) met handwasser – bureauruimte / slaapkamer (1) – badkamer met ligbad (1) – slaapkamer (2) – badkamer (2) met douche – slaapkamer (3) – slaapkamer (4) – technisch lokaal – berging – terras (1) – tuin – berging – wijnkelder ;

NIVEAU + 1
Traphal – bureauruimte / slaapkamer (5) – eetruimte – halfopen keuken – leefruimte – terras (2) – berging – toegang tuin via brug.

Perceel : 12a 30ca
Bewoonbare oppervlakte : 253m²
EPC : B

https://www.youtube.com/watch?v=DDJsH_Y_sbE
CONTACTEER JOUW ERA MAKELAAR VOOR EEN BEZOEK !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.198
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1994
Grond oppervlakte
1230 m2
Bewoonbare oppervlakte
253 m2
Referentie
X4TVFUA9DC69
EPC Waarde
144 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
0002946377-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met landelijk karakter
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
11 Mar 2024
€845.000 / ERA Key One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com