Kaart

Nieuwbaan 27

1785 Merchtem Huis Te Koop
2372 m² wonen
15602 m² perceel
4 slaapkamers

Op zoek naar een geweldige herontwikkelingskans in de rustige, landelijke omgeving van Peizegem? Dit projectgrond ligt vlakbij het centrum van Den Boskant/Peizegem, een folkloristische en volkse deelgemeente van Merchtem. Het royale perceel strekt zich uit over 15a 60ca met een straatfront van bijna 17 meter, waardoor er mogelijkheden zijn om dit solide pand om te vormen naar een commercieel-woonpand.

Het pand beschikt over voldoende ateliers en garages voor opslag. Hoewel herontwikkeling tot een nieuw project of woning(en) mogelijk is, hoeft het pand niet verplicht afgebroken te worden. Een grondige verbouwing kan het eveneens omtoveren tot een aantrekkelijke woonst. Neem gerust contact op met de Gemeente Merchtem voor meer informatie omtrent de herontwikkeling: omgeving@merchtem.be.

Boasting een perfecte zuid-west oriëntatie en een centrale ligging in Peizegem/Den Boskant, deze eigendom wordt als één geheel verkocht in de huidige staat. Het valt onder BPA Groenstraat, wat een zone voor gesloten bebouwing inhoudt.

Alle relevante documenten zijn beschikbaar voor download op de website van Arthur Vastgoed: www.arthur.be. De stedenbouwkundige inlichtingen zijn momenteel in aanvraag.

Als u benieuwd bent naar de interne indeling en ruimte, neem dan zeker contact op met Dieter van Immo Arthur Segers via 052/46.00.00 of info@arthur.be!

* * *

Nieuwbaan 27 - 1785 Merchtem - Deze projectgrond in het landelijke en rustige Peizegem is gelegen vlakbij het centrum van "Den Boskant" / Peizegem (folklore en volkse deelgemeente van Merchtem). Het huidge perceel heeft een oppervlakte van 15a 60ca met een straatbreedte van bij de 17 meter waardoor de mogelijkheid bestaat tot de her-bouw van dit solide pand naar een handelshuis waar combinatie wonen-werken mogelijk is. Voldoende ateliers/garage voor het opbergen van inboedel beschikbaar. Info voor de (her-)bouw (van uw project of woning(en)) te verkrijgen bij Gemeente Merchtem: omgeving@merchtem.be. Het pand dient echter niet afgebroken te worden en kan op zich gunstig worden verbouwd. Perfecte zuid-west oriëntering met centrale ligging bij het centrum van Peizegem / "den Boskant". BPA Groenstraat (zone voor gesloten bebouwing). Het pand wordt in zijn geheel verkocht. Het pand wordt aangeboden in de staat waarin het zich bevindt. Eveneens zijn de beschikbare documenten voor dit pand te downloaden op: www.arthur.be De stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. Benieuwd naar de indeling en ruimte binnenin? Aarzel dan niet en contacteer DIETER van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 430.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.385
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1959
Grond oppervlakte
15602 m2
Bewoonbare oppervlakte
2372 m2
Referentie
U3FO8OV25WJB
Makelaar Code
5929839
EPC Waarde
824 kWh/m2
EPC Label
F
EPC Certificaat
2916339
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Apr 2024
€430.000 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com