Home Te Koop Huis 1785 Merchtem
Koning Albertstraat 36
Kaart

Koning Albertstraat 36

1785 Merchtem Huis Te Koop
514 m² wonen
2256 m² perceel

Ontdek deze indrukwekkende villa, exclusief aangeboden door ERA Key One, prachtig gelegen in het hart van Merchtem. Deze woning, gelegen op een royaal perceel van meer dan 22a50ca, ligt op loopafstand van alle nodige voorzieningen zoals het levendige centrum, supermarkten, scholen en winkels.

Deze woning is een echt juweeltje met een overvloed aan ruimte en mogelijkheden voor verschillende doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning, een kangoeroewoning, een praktijkruimte of een combinatie hiervan, deze woning heeft het allemaal te bieden! Daarnaast beschikt de woning over voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur en een dubbele garage, ideaal voor het parkeren van meerdere voertuigen of als opslag- of werkruimte.

De woning bestaat uit meerdere niveaus. Het gelijkvloers omvat de hoofdingang met inkomhal, eet- en leefruimte, hall, toegang tot het terras/tuin, WC en keuken. Er is ook een aparte ingang die leidt naar de praktijkruimte met inkomhal, badkamer met inloopdouche en toilet, twee slaapkamers en een kantoorruimte. Op de eerste verdieping vind je een nachthal, zes slaapkamers, een toilet en een badkamer met ligbad en toilet. De tweede verdieping biedt een traphal en een zolderruimte die kan worden omgebouwd tot een multifunctionele ruimte of extra kamers.

De woning is duurzaam met een gunstige EPC-waarde van klasse C, zonnepanelen, recente PVC-ramen en muurisolatie. Bovendien voldoet de elektrische installatie aan de AREI-normen tot 2032. De totale beschikbare bruto oppervlakte bedraagt 517m².

* * *

Koning Albertstraat 36 - 1785 Merchtem - ERA KEY ONE STEL JE IN EXCLUSIVITEIT DEZE CENTRAAL GELEGEN VILLA IN MERCHTEM MET ALLE VOORZIENINGEN OP WANDELAFSTAND.

Ontdek deze prachtige eigendom op een perceel van meer dan 22a50ca in het hart van Merchtem, ideaal gelegen met diverse voorzieningen op een steenworp afstand. Het bruisende centrum, supermarkten, scholen of winkels, alles is op wandelafstand!
Een echt pareltje met meer dan genoeg ruimte en mogelijkheden voor diverse doeleinden. Of je nu op zoek bent naar een ruime gezinswoning, kangoeroewoning, praktijkruimte, of een combinatie van deze, deze woning biedt het allemaal!
Ruime parkeergelegenheid direct voor de woning voor jou en je gasten. Dubbele garage, ideaal voor het parkeren van meerdere voertuigen, opslag of als werkruimte.

Samenstelling :
NIVEAU -1
Kelders – stookruimte ;

NIVEAU 0
Hoofdingang : Inkomhal – eetruimte – leefruimte – hall – toegang terras / tuin – WC (1) – keuken ;
Ingang praktijkruimte : Inkomhal – badkamer met inloopdouche + WC (2) – slaapkamer (1) – slaapkamer (2) – bureauruimte ;

NIVEAU + 1
Nachthal – slaapkamer (1)/ keuken – slaapkamer (2) – slaapkamer (3) – slaapkamer (4) – slaapkamer (5) – slaapkamer (6) – WC (3) – badkamer met ligbad + WC (4) ;

NIVEAU + 2
Traphal –zolderruimte. De zolderruimte biedt mogelijkheden voor een polyvalante ruimte of extra kamers.

Gunstige EPC : C - duurzaam wonen met de aanwezige zonnepanelen, recente PVC ramen, isolatie v/d muren.
Elektrische installatie die voldoet aan de AREI-normen tot 2032.

Beschikbare bruto oppervlakte : 517m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 745.000
Kadastraal Inkomen
€ 2.707
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1948
Grond oppervlakte
2256 m2
Bewoonbare oppervlakte
514 m2
Referentie
LBUL-PXB1RPT
EPC Waarde
218 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
0003042830-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Woning gebouwd voor 1962
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€745.000 / ERA Key One
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com