Home Te Koop Huis 1785 Merchtem
Marktstraat 5
Kaart

Marktstraat 5

1785 Merchtem Huis Te Koop
1372 m² wonen
2442 m² perceel
3 slaapkamers

Op zoek naar een recent gerenoveerd huis in het hart van Merchtem? Grijp dan nu uw kans met dit stijlvolle pand dat alle comfort biedt voor de toekomst, dankzij functies zoals een EPC-label B, elektriciteit geldig tot 2049 en vloerverwarming aangedreven door een warmtepomp.

Binnenin treft u een ruime inkomhal, gastentoilet, een praktische berging/wasplaats met warmtepomp, een volledig uitgeruste EGGO-keuken en een open, lichte woonkamer met parketvloer. Op de eerste verdieping vindt u een nachthal die leidt naar drie ruime slaapkamers en een prachtige badkamer, voorzien van inloopdouche, lavabo en tweede toilet.

Daarnaast beschikt het huis over een handige kelder en een onderhoudsvriendelijke tuin met gezellig overdekt gedeelte waar u heerlijk kunt ontspannen. Andere kenmerken zijn onder meer een videodeurbel met toegangscontrole, centrale verwarming via warmtepomp, aluminium ramen met hoogrendementsglas en uitstekende isolatie.

Dankzij de centrale ligging is er voldoende parkeergelegenheid en heeft u gemakkelijk toegang tot scholen, recreatiemogelijkheden en winkels. Het behoud van authentieke details, gecombineerd met moderne technologieën en comfort, maakt dit pand echt uniek.

Stedenbouwkundige informatie is op aanvraag beschikbaar. Bekijk de attesten op www.arthur.be. Voor een gratis schatting of voor meer informatie, neem contact op met Bert van IMMO ARTHUR SEGERS op 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

* * *

Marktstraat 5 - 1785 Merchtem - BEZOEKDAG OP AANVRAAG! Bent u op zoek naar een recent en compleet gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en een gezellige tuin in het centrum van Merchtem? Dan is deze stijlvolle eigendom de ideale opportuniteit voor u! Met een EPC-label B, conforme elektriciteit tot 2049 en vloerverwarming met warmtepomp, biedt deze woning niet alleen comfort, maar ook gemoedsrust voor de toekomst. De indeling is als volgt: Inkomhal, gastentoilet, handige berg-/wasplaats met warmtepomp, de volledig uitgeruste EGGO-keuken en de open en lichtrijke leefruimte met parket. Het eerste verdiep bestaat uit een nachthal met toegang tot 3 ruime slaapkamers en de prachtige badkamer (inloopdouche, lavabo en 2de toilet). Verder beschikt deze woning nog over een handige kelder en een onderhoudsvriendelijke tuin met gezellige overkapping waar het heerlijk vertoeven is en waarin je echt tot rust kan komen. Extra voorzieningen: Videofoon met toegangscontrole, centrale verwarming met warmtepomp, ALU-ramen met hoogrendementsglas en de totale isolatie. Voldoende parkeergelegenheid in de buurt dankzij de centrale ligging en de nabijheid van scholen, recreatie en winkels is een bijkomende troef. Het behoud van authentieke elementen in combinatie met hedendaagse technieken en het comfort, maken het plaatje compleet. Stedenbouwkundige inlichtingen zijn in aanvraag. Attesten = www.arthur.be. Voor een GRATIS SCHATTING of meer informatie, contacteer Bert van IMMO ARTHUR SEGERS via 052/46.00.00 of via info@arthur.be!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 572
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1930
Grond oppervlakte
2442 m2
Bewoonbare oppervlakte
1372 m2
Referentie
QZX46YXCVLKN
Makelaar Code
5926929
EPC Waarde
189 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2862446
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€375.000 / Arthur Segers
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com