Home Te Koop Huis 9820 Merelbeke
Oude Gaversesteenweg 20
Kaart

Oude Gaversesteenweg 20

9820 Merelbeke Huis Te Koop
181 m² wonen

Ontdek deze instapklare woning in het hart van Merelbeke, op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer en sportfaciliteiten. De woning verwelkomt u met een ruime inkomhal die leidt naar de lichte woonkamer, uitgerust met een openhaardcassette. Het schuifraam opent naar een overdekt terras en een grote zonnige tuin, compleet met een tuinhuis en kippenren.

De moderne keuken is volledig uitgerust en voorzien van een eethoek. Op de begane grond vindt u ook een ruime berging en een garage met een geautomatiseerde poort en wasruimte. De badkamer is uitgerust met een ligbad, dubbele wastafel en een tweede toilet.

Op de bovenverdieping vindt u drie ruime slaapkamers en een kleinere. Vanuit de nachthal heeft u toegang tot een terras op de eerste verdieping. Daarnaast is er een grote zolder met geïsoleerde zolderplaat. De oprit biedt parkeergelegenheid voor twee auto's.

Met zijn centrale ligging, instapklare status en vier slaapkamers met mogelijkheid tot uitbreiding, is deze woning ideaal voor een groot gezin. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem contact op met Gunnar.

* * *

Oude Gaversesteenweg 20 - 9820 Merelbeke - Nabij het centrum van Merelbeke vindt u deze instapklare woning. Winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties, ... in de onmiddellijke omgeving.

De woning omvat een ruime inkomhal die toegang biedt naar de lichtrijke leefruimte met openhaardcassette. Via het schuifraam komt u op het overdekte terras en grote, zonovergoten tuin met tuinhuis en kippenverblijf. De moderne keuken is volledig ingericht en voorzien van een eethoek. Daarnaast bevindt zich op het gelijkvloers een ruime berging en garage met geautomatiseerde poort en wasplaats. De badkamer bestaat uit een ligbad, dubbele wastafel en 2de toilet. De verdieping omvat 3 ruime slaapkamers en 1 kleinere. Vanuit de nachthal heeft u tevens toegang tot het terras op de 1e verdieping. De woning is daarnaast voorzien van een grote zolder waarvan de zolderplaat is geïsoleerd. De oprit biedt plaats voor 2 wagens.

Troeven: Centrale ligging Instapklaar 4 slaapkamers met mogelijk voor extra Deze instapklare woning is ideaal voor een groter gezin.

Wenst u meer informatie of een bezoek, aarzel dan niet en contacteer Gunnar, 0497 55 94 13 of gunnar@demeester.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.900
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1992
Bewoonbare oppervlakte
181 m2
Referentie
VA3ITLW4TUIM
EPC Waarde
399 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20240329-0003195898-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€449.900 / Immo Francis De Meester
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com