Home Huis 3272 Messelbroek
Binnenstraat 8
Kaart

Binnenstraat 8

3272 Messelbroek Huis
174 m² wonen
160 m² perceel
5 slaapkamers
€329.000

Gelegen te Messelbroek, in de rustige Binnenstraat, vind je deze deels gerenoveerde halfopen bebouwing. De natuurlijke omgeving is een ware streling voor het oog, terwijl ook het centrum van Scherpenheuvel-Zichem dichtbij is.

Bij binnenkomst via de inkomhal worden je direct de charmante leef- en eetruimte en de moderne keuken gepresenteerd. De keuken is uitgerust met een afwasmachine, combi-oven, koelkast, diepvries en een inductiekookplaat. Naast de keuken bevindt zich een ruimte voor je wasmachine en droger. Je vindt er ook een veranda met uitzicht op de speels aangelegde, volledig omheinde tuin en een garage met extra opslagruimte.

Op de eerste verdieping ontdek je drie royale slaapkamers en de vernieuwde badkamer met een bad, dubbele wastafel en ingebouwde kasten. Een vaste trap leidt naar de zolder die is omgetoverd tot twee extra kamers. Deze worden momenteel gebruikt als kinderkamers, maar zijn evengoed geschikt als speelkamer, kantoor of hobbyruimte.

Wil je meer weten over deze prachtige woning en alle mogelijkheden die ze biedt? Maak dan je afspraak via charline@sophimo.be of bel naar 0495 44 50 29!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Binnenstraat 8 - 3272 Messelbroek - Deze halfopen bebouwing is gelegen in de Binnenstraat te Messelbroek (Scherpenheuvel). De woning is gelegen in een rustige straat, omgeven door bos en groen, en vlakbij het centrum van Scherpenheuvel-Zichem.

De woning is deels gerenoveerd en dient nog verder afgewerkt te worden. Je komt de woning binnen via de inkomhal, die toegang geeft tot zowel de gezellige leef- en eetruimte, als de vernieuwde keuken, ingericht met een afwasmachine, combi-oven, koelkast, diepvries en een inductiekookplaat. Naast de keuken vind je een ruimte met aansluiting voor was- en droogmachine. Verder bevat de gelijkvloerse verdieping een veranda met zicht op de speelse, volledig omheinde tuin en garage met extra berging.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en de reeds gerenoveerde badkamer, ingericht met bad, dubbele lavabo en inbouwkasten. Daarnaast is er een vaste trap geïnstalleerd die toegang biedt tot de twee zolderkamers, deze worden momenteel als kinderkamers gebruikt, maar kunnen even goed dienen als speelkamer, kantoor of hobbyruimte.

Benieuwd naar deze woning en haar mogelijkheden? Boek jouw afspraak via charline@sophimo.be of 0495 44 50 29!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
160 m2
Bewoonbare oppervlakte
174 m2
Referentie
BO1G9IX1NZGC
Makelaar Code
350-5919972
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€329.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com