Home Huis 8434 Middelkerke
Nieuwpoortlaan 43
Kaart

Nieuwpoortlaan 43

8434 Middelkerke Huis
508 m² perceel
5 slaapkamers
€375.000

Op zoek naar een ruim en energie-efficiënt huis? Dit prestigieuze herenhuis met 5 slaapkamers, een kantoorruimte en een riante tuin staat te koop! Het pand, verdeeld over twee verdiepingen, biedt tal van aantrekkelijke features. Geniet op de begane grond van een gezellige woonkamer en salon, compleet met houten vloer. De grote open keuken, voorzien van een moderne keramische tegelvloer, beschikt over een eethoek. De woning bevat ook een speelkamer en wasruimte uitgerust met inbouwkasten.

Als extra's vind je er een apart toilet, een kelder en een garage met een verdieping die de mogelijkheid biedt om het om te bouwen tot een studio. De zuidelijke tuin van 450m², voorzien van een vijver en een carport, is via een eigen weg toegankelijk, net zoals de binnenplaats en garage. Een centraal gelegen pellethaard voegt nog meer karakter toe aan dit aantrekkelijke eigendom.

De eerste verdieping herbergt een badkamer met ligbad en douche, uitgerust met 2 wastafels en een toilet. Hier bevinden zich ook drie van de vijf slaapkamers. Op de tweede verdieping vind je de resterende twee slaapkamers en een kantoorruimte. Een van deze slaapkamers biedt toegang tot de zolder.

Als kers op de taart, draagt dit huis bij aan het milieu door de 12 zonnepanelen op het dak. Mis deze kans niet om je perfecte huis te vinden!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Nieuwpoortlaan 43 - 8434 Middelkerke - Groot energiezuinig huis te koop 5 slaapkamers, kantoor en grote tuin Herenhuis over 2 verdiepingen Begane grond: Woonkamer en salon met houten vloer - grote open keuken met eethoek, moderne keramische tegelvloer - speelkamer - wasruimte (inbouwkasten) - Separaat toilet - kelder - garage met verdieping (mogelijkheid om te verbouwen tot studio) - tuin op het zuiden (450m²) met vijver en carport - toegang tot binnenplaats en garage via eigen weg - pellethaard gelegen in het centrum op de 1e verdieping verdieping 1e verdieping - badkamer met ligbad en douche, 2 wastafels en toilet - 3 slaapkamers 2e verdieping - 2 slaapkamers - 1 kantoorruimte - Toegang tot de zolder in 1 van de slaapkamers Extra informatie: 12 zonnepanelen

Grande maison économe en énergie à vendre5 chambres, bureau et grand jardin Maison de ville sur 2 étagesRez-de-chaussée: Séjour et salon avec parquet-grande cuisine ouverte avec coin repas, sol carrelé en céramique moderne-salle de jeux-buanderie (placards intégrés) -WC séparé-cave-garage avec étage (possibilité d'aménager en studio)-jardin exposé sud (450m²) avec étang et abri voiture-accès à la cour et au garage par chemin privé-cheminée à granulés située au centre au 1er étage1er étage-salle de bain avec bain et douche, 2 lavabos et WC-3 chambres2ème étage-2 chambres-1 espace bureau-Accès au grenier dans 1 des chambres. Informations complémentaires : 12 panneaux solaires

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 375.000
Kadastraal Inkomen
€ 715
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
1990
Grond oppervlakte
508 m2
Referentie
NK7RRMDQZKGW
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
27 Mar 2024
€375.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com